FORMULAR REGJISTRIMI
Ju lutem plotesoni kete formular online sipas te dhenave te kerkuara.
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Data e lindjes *
Muaji - Data - Viti
MM
/
DD
/
YYYY
Gjinia *
Adresa E-mail *
Your answer
Celulari *
Your answer
Vendlindja *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Adresa postare *
Your answer
Roli aktual ne sport *
Your answer
Arsimimi (pershkruani nivelin e arsimimit aktual) *
Your answer
Fusha e arsimimit *
Your answer
Njohje e Gjuhes se Huaj *
Cfare gjuhe te huaj njihni? Shkruani cilen dhe nese nuk njihni thjesht shkruani "JO"
Your answer
Niveli i njohjes se gjuhes se pare *
Niveli nga 1=fillestar deri 5=rrjedhshem
Fillestar
Rrjedhshem
Niveli i njohjes se gjuhes se dyte nese keni nje te tille.
Niveli nga 1=fillestar deri 5=rrjedhshem
Fillestar
Rrjedhshem
Karriera juaj ne Sport *
Your answer
Pervoje ne Administrimin Sportiv *
Your answer
Nga u informuat per kursin? *
Ju lutem percaktoni 5 tematikat qe do te ishit me shume te interesuar te mesoni ne kurs *
Required
Me ane te plotesimit te ketij formulari regjistrimi online, vertetoj me vetedije te plote se informacioni i dhene eshte i vertete. Gjithashtu, konfirmoj pjesemarrjen time ne Kursin 3 ditor per Administratoret Sportive qe do te zhvillohet nga Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar ne datat 9-11 Tetor 2019, ne Berat, dhe pranoj angazhimin tim te plote ne kurs. Programi i Kursit eshte: Dita 1 (10:00 - 17:00); Dita 2 (09:00 - 17:00); Dita 3 (09:00 - 14:30). Mos respektimi i pjesemarrjes sipas programit, detyrimisht pjesemarresit i humbet e drejta e marrjes se certifikates. *
Akomodim per pjesemarresit qe jane nga qytetet e largeta. (Kerkesa per akomodim do te shqyrtohet dhe do te konfirmohet). *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy