De kerk in de toekomst  
Hoe houden we als kerk onze lamp brandend? Laat je licht erover schijnen in deze enquête! Je antwoorden zijn belangrijk voor de richting waarin we als kerkgemeenschap willen bewegen, op weg naar de toekomst.  Tof dat u/je deze vragenlijst in wilt vullen.

De enquete bestaat uit 5 onderwerpen (secties) met een introductie en resp. 9, 8, 8 en 6 meerkeuze en open vragen over verschillende thema's. De onderwerpen die bevraagd worden zijn; de kerkdienst, kerkelijke activiteiten, geloof- thuis-kerk, en de kerkelijke organisatie. 

Het beantwoorden van de meerkeuze vragen in de enquête duurt ongeveer 15 minuten. De open vragen zijn optioneel. Ze vergen meer tijd, maar bieden de mogelijkheid om suggesties te doen. 
Alle meerkeuze vragen moeten worden beantwoord om door te kunnen gaan naar de volgende sectie. Aan het einde van elke sectie zijn er opties voor verder en terug.  Door op het woord verder te klikken, wordt de volgende sectie zichtbaar. De enquete kan niet voor lange tijd onderbroken worden. Als alle secties zijn beantwoord kan het formulier verstuurd worden d.m.v. de knop versturen.

De enquête is persoonlijk en eenmalig, maar biedt aan het einde de mogelijkheid nogmaals door partners en andere volwassen gezinsleden ingevuld te worden. We vinden het zeer belangrijk dat iedereen van alle generaties hun stem laat horen! Daarom is er voor kinderen, jongeren en mensen die liever een korte tekst lezen, een aparte vragenlijst beschikbaar: https://forms.gle/nFSVtdrG7VkedubZ8  Meer informatie is te vinden op de website: https://www.pgstiens.nl/ 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1.1 Leeftijd (voor jeugd 19- is ook een aparte enquête beschikbaar via www.pgstiens.nl) *
1.2 Ik ben *
1.3 Leefvorm *
1.4 Ik ben dooplid of belijdendlid van de Protestantse Kerk Stiens. *
Required
1.5 Welke kerken bezoek je gewoonlijk (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
1.6 Hoe belangrijk zijn digitale mogelijkheden voor je (alle opties beantwoorden) *
Heel belangrijk
Belangrijk
Beetje belangrijk
Onbelangrijk
Digitale diensten
Podcasts of filmpjes
Digitale groepen (app, facebook)
Websites met info
1.7 Welke kanalen zijn belangrijk voor informatie over de kerkgemeenschap (alle opties beantwoorden) *
Heel belangrijk
Belangrijk
Beetje belangrijk
Onbelangrijk
De Twaklank
Het infoblad
De website
Facebook
Instagram
Een appgroep
De mail
Afkondigingen tijdens de dienst
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy