UQCF 2024: Kick-off bijeenkomst 12/03/24
Beste lezer,

Op dinsdagavond 12 maart a.s. organiseren we in Villa Concordia de kick-off bijeenkomst voor het Utrecht Queer Culture Festival 2024. Iedere persoon, organisatie of initiatief die/dat overweegt om een bijdrage te leveren aan ons festival is van harte welkom! Via dit formulier kun je je aanmelden. 

Utrecht Queer Culture Festival 2024
Van 4 tot en met 13 oktober 2024 organiseren wij de tweede editie van het Utrecht Queer Culture Festival. Deze editie kan enkel een succes worden als vele (Utrechtse) lhbtiqa+ personen, organisaties en initiatieven willen bijdragen aan het programma. Dat is vorig jaar, met ruim 100 activiteiten, ontzettend goed gelukt.

Programma
Tijdens de kick-off bijeenkomst blikken we kort terug op de editie van 2023 en de lessen die we geleerd hebben. Daarnaast vertellen we hoe de route naar de editie van 2024 eruit gaat zien en welke zaken er al op de planning staan. Ook halen we graag zoveel mogelijk ideeën en input op voor een nog mooier, inclusiever en inhoudelijker festival.

Je bent welkom in Villa Concordia (Concordiastraat 67A, Utrecht) vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Heb je vragen en/of opmerkingen? Mail ons info@uqcf.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je naam? *
Namens welke organisatie/initiatief ben je aanwezig? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy