Vil du spille på Fællestival den 18-20 juli 2019
Vi prøver i år at digitalisere band ansøgningen til fællestival 2019. Dette dels for at gøre det lettere for os at gøre vores arbejde, men i lige så høj grad for at sikre at vi får de informationer vi har behov for.
Første side SKAL udfyldes. efterfølgende sider, er knapt så relevante i første omgang, men skal udfyldes såfremt i bokkes til at spille på fællestival. de kan springes over til at starte med, MEN vi opfordrer til at i udfylder dem allerede nu, da det er med til at gøre vores arbejde meget lettere.
Fællestival er en frivillig drevet festival, hvor alle lige fra køkkenpersonale til lyd og lys-teknikere arbejder frivilligt.
Fællestival betaler derfor ikke hyre for jeres optræden. Vi sætter dog virkelig pris på i vil optræde for os, og vil derfor gerne dække jeres transport. Vi udregner transport-godtgørelse baseret på billigeste mulighed fra hvor i landet i bor, til fællestival.
Dette vil ofte være transport i bil, hvor vi dækker med 1,50 kroner per km samt selvfølgelig bro/færge.


Email address *
Band navn: *
Your answer
Genre *
Your answer
Link til musik samt pressemateriale *
Your answer
Kontaktperson: *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Hvor i landet er i fra? *
For at vi kan beregne transportgodtgørelse, så skal vi vide hvor i kommer fra. Kommer i flere forskellige steder fra, så skriv venligst hvor mange, og hvor fra.
Your answer
Hvor mange er i bandet? *
Beskriv KORT jeres band, musik samt genre
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service