Prijavni obrazac za sudjelovanje u Projektu "Prvi koraci"
Projekt "Prvi koraci" provodi Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" u partnerstvu s Udrugom osoba s invaliditetom "Sveti Bartolomej". 

Projekt se provodi uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Projekt je usmjeren podršci roditeljstvu te naglašava važnost educiranja i informiranja roditelja, podizanje svijesti o važnosti ravnopravnog i pozitivnog roditeljstva i odgoja, zaštite trudnica te važnost jačanja stručnih kompetencija osoba koje rade s djecom i mladima.

Aktivnosti u sklopu projekta usmjerene su roditeljima (majkama i očevima), trudnicama, djeci starosti do 5 godina te stručnjacima koji rade s djecom. Od brojnih aktivnosti, izdvajamo radionice, grupe podrške i edukacije namijenjene roditeljima, centar igre namijenjen djeci i roditeljima te stručne edukacije namijenjene odgojiteljima, učiteljima i ostalim stručnjacima koji rade s djecom i mladima.  

CILJANE SKUPINE I AKTIVNOSTI:

U projekt ćemo uključiti minimalno 20 roditelja (sadašnjih i budućih) koji imaju djecu mlađu od 5 godina te minimalno 20 djece mlađe od 5 godina. Roditelji sudjeluju u aktivnostima škole za roditelje koje podrazumijevaju stručno vodstvo i radionice te sastanke grupe podrške. Djeca u projektu sudjeluju u centru za igru. Planiran je i zajednički izlet za djecu i roditelje u NP Krka. 

Minimalno 10 stručnjaka koji rade s djecom i mladima dobit će priliku za stručnu edukaciju kroz četiri stručna predavanja o teškoćama u razvoju djece s kojima se susreću u radu.

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na neki od sljedećih načina radnim danom od 8 do 15 sati:

na broj mobitela: 0917878411

na e mail: carobnisvijet7@gmail.com; ana.carobnisvijet@gmail.com

Ako ste zainteresirani za sudjelovanju u Projektu, ispunite prijavni obrazac. 

Veselimo se vašem javljanju i budućim druženjima te Vas molimo za nekoliko osnovnih podataka kako bismo Vas kasnije mogli kontaktirati s detaljima o aktivnostima u Projektu.


*** Ispunjavanjem ovog obrasca potvrđujete da ste suglasni s korištenjem osobnih podataka u svrhu evidencije. Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se povjerljivo i koristiti isključivo u svrhu evidencije te se neće prosljeđivati trećim osobama. Prikupljeni osobni podaci ne koriste se u marketinške svrhe niti se javno objavljuju. Prikupljeni osobni podaci koriste se isključivo u gore navedene svrhe te se čuvaju samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podaci obrađuju, a sve sukladno pravnoj regulativi.***

„Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.“Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy