ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ AMELIB
Η πρόσκληση απευθύνεται  προς τους φοιτητές και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για εθελοντική στελέχωση της AMELib (Accessible Multi-modal Electronic Library). Η AMELib στοχεύει στην άρση των εμποδίων για τους εντυπο-ανάπηρους χρήστες των ελληνικών ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.
Σημειώνεται ότι δεν απαιτούνται ειδικές και σύνθετες γνώσεις και δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός. Χρειάζεται μόνο επιθυμία για προσφορά και υπευθυνότητα στο χρόνο που μπορεί ο καθένας από εσάς να διαθέσει.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΜΗΜΑ
Ιδιότητα
Σχόλια
Νομικά ζητήματα που χρειάζεται να προσέξουμε  
Οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να στελεχώσουν ομάδες εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων για την ανάπτυξη δράσεων φωνητικής ανάγνωσης (ή επιμέλειας) έντυπου υλικού της βιβλιοθήκης του Παντείου Πανεπιστημίου, προκειμένου να είναι προσβάσιμο για τους εντυπο-ανάπηρους χρήστες στο πλαίσιο δράσεων της Βιβλιοθήκης και του Συνεργατικού Δικτύου Διαθετών Προσβάσιμης Βιβλιογραφίας υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Σ.Ε.Α.Β.). Τα κείμενα θα αναπαραχθούν σύμφωνα με το Νόμο 4672/2020 για εντυποανάπηρα άτομα και οποιαδήποτε περαιτέρω αναπαραγωγή του, σε μορφή άλλη, ή διάδοσής τους αποτελεί προσβολή του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας και θα επισύρει τις κυρώσεις των άρθρων 65 επόμενου του νόμου 2121/1993 (άρθρο 7 παράγραφο 3 ΥΠΠΟ/ΔΙΟΙΚ/98546)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy