ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ AMELIB
Η πρόσκληση, που υλοποιείται στο πλαίσιο ανάπτυξης των δράσεων φοιτητικής μέριμνας, απευθύνεται προς τους φοιτητές και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για εθελοντική στελέχωση της AMELib (Accessible Multi-modal Electronic Library). Η AMELib στοχεύει στην άρση των εμποδίων για τους εντυπο-ανάπηρους χρήστες των ελληνικών ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.
Σημειώνεται ότι δεν απαιτούνται ειδικές και σύνθετες γνώσεις και δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός. Χρειάζεται μόνο επιθυμία για προσφορά και υπευθυνότητα στο χρόνο που μπορεί ο καθένας από εσάς να διαθέσει.
Email address *
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΜΗΜΑ
Ιδιότητα
Στους εθελοντές χορηγείται πιστοποιητικό. Περισσότερες πληροφορίες: κυρία Ελβίρα Μπογιατζή, 2109201396, email: el.bogiatzi@panteion.gr
Οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να στελεχώσουν ομάδες εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων για την ανάπτυξη δράσεων φωνητικής ανάγνωσης (ή επιμέλειας) έντυπου υλικού της βιβλιοθήκης του Παντείου Πανεπιστημίου, προκειμένου να είναι προσβάσιμο για τους εντυπο-ανάπηρους χρήστες στο πλαίσιο δράσεων της Βιβλιοθήκης και του Συνεργατικού Δικτύου Διαθετών Προσβάσιμης Βιβλιογραφίας υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Σ.Ε.Α.Β.). Τα μέλη του Συνεργατικού Δικτύου εργάζονται, μοιράζονται προσβάσιμο υλικό, τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές, στη βάση της εξαίρεσης του περιουσιακού δικαιώματος του δημιουργού, όπως αυτό προβλέπεται στα άρθρα 4 και 5 του Ν.4672/2020.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy