Poziv na edukaciju o zagovaranju
U sklopu projekta "(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja" Naš Hajduk organizira jednodnevnu edukaciju na temu zagovaranja. Edukacija će se održati 11.6. 2018. od 9 h do 14 h.

Zagovaranje uključuje niz aktivnosti kao što su kampanje, umrežavanje različitih aktera, stvaranje pritiska organizacijom javnih događanja i slično koje dovode do održivih i pozitivnih promjena u društvu. Svaka organizacija civilnog društva samim svojim djelovanjem provodi zagovaranje. Ono što je u tom procesu bitno je znati razmišljati strateški - prepoznati ključne aktere koji mogu doprinijeti rješavanju određenog problema, odabrati najprikladnije alate koji će rezultirati što većim utjecajem na ciljane skupine i postaviti realne i dostižne ciljeve.

Edukacija se provodi s ciljem osnaživanja zagovaračkih kapaciteta organizacija civilnog društva kroz stručno predavanje, praktični rad, ali i razmjenu međusobnih iskustava.

Edukacija je namijenjena predstavnicima organizacija civilnog društva kao i svim ostalim zainteresiranim građanima.

Edukaciju provodi Milan Koštro, stručnjak za zagovaranje i komunikaciju.

*Edukacija se održava u Splitu, u prostoru Beton kina (zgrada Doma mladih, Ulice slobode 28), ulaz sa strane Ekonomske škole

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ime i prezime *
Your answer
Ustanova/organizacija
Your answer
Imate li iskustva u zagovaranju? *
O kojem aspektu zagovaranja želite više naučiti na edukaciji? *
Koje politike Vas zanimaju? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service