Prijava: Klub mladih znanstvenika 2021
Klub Mladih Znanstvenika, cjelogodišnji je inovativni odgojno-obrazovni program za darovitu i kreativnu djecu i mlade (13-30 god).
Cilj programa je pružiti stimulativnu okolinu za mlade kreativce, u kojoj na kontruktivan i produktivan način mogu ispoljiti svoj kreativan potencijal - razvojem vlastitih (DIY / Do-It-Yourself) i kolaborativnih (DIWO/Do-It-With-Others) znanstveno-istraživačkih, znanstveno-umjetničkih i razvojnih projekata.
Fokus programa je na suvremene znanstvene prakse (grane znanosti poput: biotehnologije, eksperimentalne elektronike, bioelektronike, biorobotike, znanost u suvremenoj umjetnosti i sl.) i inkubaciju razvoja inovacija u navedenim i srodnim domenama.


Autor i voditelj programa:
Gjino Šutić (UR Institut)
__________________________
Program se izvodi u sklopu projekta Du STEM.
Du STEM projekt traje dvije godine, a financiran je u sklopu poziva UP.04.2.1.10 Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 2.660.083,07 kuna, od kojih je 85% sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NAPOMENA: Prijavu za maloljetnike mora ispuniti roditelj ili skrbnik!
Ime i prezime polaznika *
Škola / fakultet
Dob *
Ime i prezime roditelja/skrbnika *
 za punoljetne napisati nije primjenivo
E-mail adresa roditelja/skrbnika/punoljetnog polaznika *
Unosi se e-mail adresa roditelja/skribnika za maloljetnike, a za punoljetne vlastita e-mail adresa.
Broj mobitela roditelja/skrbnika/punoljetnog polaznika *
Unosi se broj mobitela roditelja/skribnika za maloljetnike, a za punoljetne vlastiti broj mobitela.
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za prikupljanje i obradu osobnih podataka polaznika i roditelja/skrbnika i privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za fotografiranje i snimanje polaznika
Nakon prijave na unesene e-mail adrese ćete dobiti privole koje je potrebno ispuniti i potpisati. Za maloljetnike ispunjava roditelj/skrbnik. Privoleje potrebno donijeti na prvu radionicu potpisano.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy