Questionari Participants Retirs
Aquest questionari es la inscripció dels retirs organitzats per Anima de Natura amb col.laboració amb altres professionals experts en diferents disciplines que varien segons el retir. El lloc de realització del retir es la Masia del projecte Anima de Natura, al Montseny. Un cop estiguis inscrit/a se't informarà oportunament del lloc i tot el que necessites saber pel dur a terme una bona estada en el retir que t'hagis inscrit.
Email address *
Reserva del Retir
Per reservar la teva plaça al retir has de fer un ingrés de 50€ per retir. El compte per fer-ho és el següent:
IBAN: ES11 2100 3505 2921 0068 2591
Concepte: Nom i cognoms
La resta de l'import s'abonarà amb efectiu durant el retir.
Aquest import no es retornarà en cas que decideixis anul.lar la teva inscripció al retir per compte propi per raons varies. Aquest import et seria retornat en cas que s'anul.lés el retir per part de l'organització.
Per quin/s retir/s faràs la reserva: *
Required
Com ens has conegut? *
Dades personals
A continuació necessitem les teves dades personals per posar-nos en contacte amb tu per organitzar millor el retir, abans, durant i després de l'esdeveniment.
Nom i cognoms *
Telèfon *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Hora de naixement *
Time
:
Lloc de naixement *
Menjar
Oferim una cuina mediterrània vegetariana, de temporada i proximitat durant els retirs. Per nosaltres es un aspecte important, per això et demanem que omplis les següents dades respecte al.lèrgies i intoleràncies alimentàries amb rigor.
Al.lèrgies *
Si has clicat "Altres", especifica quina al.lèrgia o intolerància alimentària tens: *
Intoleràncies alimentàries (Especifica si hi ha algun aliment amb el qual realitzis una mala digestió o en siguis intolerant). *
Desplaçament
La Masia es troba al mig de la natura i la única forma d'arribar-hi és amb cotxe. El municipi més proper és Sant Hilari Sacalm, i el tren més proper és a Vic.
De manera, que si hi han sinèrgies entre els participants us proposarem compartir cotxe per evitar despeses i disminuir la contaminació al medi ambient.
D'on vens? *
Tens cotxe pròpi? *
Necessites i/o vols compartir cotxe? *
Altres dades d'interès
Si hi ha quelcom que necessitem saber sobre tu, indica-ho a continuació:
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service