Upitnik za glavno istraživanje 2021.
Poštovana/poštovani,
u sklopu istraživanja koje se provodi na Sveučilištu u Zagrebu, pred Vama je upitnik koji predstavlja projekt samog istraživanja doktorske disertacije i to o prisutnosti igranja online igara u studentskoj populaciji. Provedbu istraživanja je odobrilo Etičko povjerenstvo Kineziološkog fakulteta i Fakulteta organizacije i informatike, kao i Povjerenstvo za doktorske radove i Senat Sveučilišta u Zagrebu.
Cilj istraživanja je u studentskoj populaciji utvrditi povezanost vremena provedenoga u igranju online igara s kineziološkim aktivnostima, samoprocjenom zadovoljstva životom i intenzitetom emocionalnih stanja. Upitnik uz opće podatke sadrži nekoliko segmenata koji se lako i brzo ispunjavaju.
U Hrvatskoj se prvi put primjenjuje jedan od upitnika koji se koriste u istraživanju, pa je stoga ovo istraživanje veoma važno. Molimo da odvojite malo vremena i iskreno odgovorite na sva pitanja i da ne odustajete od ispunjavanja jednom kad započnete. Upitnik je anoniman, rezultati služe isključivo u istraživačke svrhe. Sve što ćete ispuniti ostaje strogo povjerljivo i koristit će se isključivo kao skup podataka za statističku obradu. Nema točnih i netočnih odgovora, već nas zanima Vaše mišljenje i iskustvo! Izrazi koji se koriste u ovom upitniku a koji imaju rodno značenje, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu, obuhvaćaju na jednak način muški i ženski rod.

Unaprijed zahvaljujem na Vašem vremenu i angažmanu!

Damir Vučić, prof.
Spol *
Godina rođenja *
Na kojem fakultetu trenutno studirate? *
Godina kad ste prvi puta upisali fakultet *
Godina studija *
Trenutni status *
Koliko često igrate online igre? *
Upišite broj sati igranja dnevno (posebno vikendom) *
Molim da se prisjetite vremena PRIJE epidemije COVID-19. Koliko vremena ste tada bili ukupno za računalom DNEVNO? *
Required
Smatrate li da ste u vrijeme epidemije COVID-19 više vremena za računalom (koliko više)? Navedite koliko ste više vremena u vrijeme epidemije COVID-19 boravili za računalom dnevno? *
1h
10h
Koliko vremena dnevno provodite na računalu (ili na mobitelu), uključujući posao/školu/fakultet i slobodno vrijeme? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy