Vill du att vi startar Viktor Rydbergs Idrottsgymnasium med Ekonomi- och Naturvetenskapligaprogrammet?
Tränar du sport på elitnivå?
Ägnar du dig många timmar åt musik, dans eller teater?
Är du piggare på eftermiddagen än på morgonen?
Skulle du vilja gå i gymnasiet på tider som passar dig bättre?

Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor har fått flera förfrågningar från föräldrar till barn som ägnar sig åt elitsporter. De vill hitta en riktigt bra gymnasieskola, som går att kombinera med annat viktigt, som exempelvis träning.

Nu vill Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor erbjuda en möjlighet till det, i våra campus på VRG Odenplan och i Sundbyberg, på Ekonomi- och Naturvetenskapligaprogrammet under namnet Viktor Rydbergs Idrottsgymnasium.

Grundförutsättningarna är att eleverna kommer att ha ett schema som går över eftermiddag och tidig kväll. Måltid kommer att serveras.
Undervisningen kommer även att kunna anpassas med hjälp av IT, exempelvis för elitidrottare på träningsläger och tävlingar.

Nu lämnar vi in en ansökan till Skolinspektionen. För att den ska godkännas måste vi kunna visa att det finns ett intresse för Viktor Rydbergs Idrottsgymnasium.

Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor startade sin första skola år 1994 och driver nu tre högstadieskolor och fyra gymnasieskolor i Stockholmsområdet. De är alla friskolor. Hösten 2019 öppnades Viktor Rydberg Gymnasium Sundbyberg.

Stiftelsen har ingen ägare och delar inte ut någon vinst. Det överskott som genereras går tillbaka in i verksamheten. Mer information om Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor hittar du på följande adress:

www.vrskolor.se

En förutsättning för att vår ansökan till Skolinspektionen ska godkännas är att det finns ett tillräckligt stort intresse för utbildningen. Därför ber vi dig svara på denna korta enkät.
Namn: *
Your answer
E-postadress: *
Your answer
Fyll i om du är en elev eller föräldrar/vårdnadshavare: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor. Report Abuse