Kurhilan-Hillilän kyläyhdistys kerää jäsenluetteloa, parantaa tiedottamista ja kutsuu talkoolaisia
Kyläyhdistyksen tarkoituksena on Kurhilan ja Hillilän kylien kehittäminen hyvänä asuinpaikkana ja työympäristönä. Se pyrkii edistämään kylän asumisviihtyvyyttä ja kehittämään kylän palveluja ja elinkeinojakin. Kyläyhdistys edustaa kyläläisiä kuntaan ja tarvittaessa muihinkin sidosryhmiin päin. Kylätoimikunta toimii kyläyhdistyksen hallituksena ja se valitaan syksyisin syyskokouksessa.

Yhdistyslain mukaan yhdistyksellä pitää olla jäsenrekisteri. Kyläyhdistyksellämme ei sellaista vielä ole, koska kyläyhdistys on kaikkien yhteisellä asialla, eikä koskaan ole peritty jäsenmaksua. Sääntöjen mukaan kyläyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kylissämme asuva tai kiinteistöä hallitseva henkilö tai toimiva yritys tai yhteisö. Nyt kylätoimikunta haluaa hoitaa jäsenrekisterin kuntoon.

Haluamme parantaa myös tiedonkulkua. Jatkossa tulemme lähettämään tietoa kylän yhteisistä tapahtumista myös sähköpostilla ja tekstiviestillä matkapuhelimeen. Lisäksi kannattaa seurata ilmoitustauluja, nettisivuamme, Facebook-ryhmää Kurhila-Hillilä-Reivilä-Vähimaa sekä Päijät-Hämeen seuratoiminta-palstaa.

Kylän tapahtumiin olette aina tervetulleita te kyläläiset, niin vanhat, uudet, entiset, tulevat kuin vapaa-ajanasukkaatkin! Meillä on hyvä joukko vapaaehtoisia järjestelyissä mukana kylätoimikunnan lisäksi. Suuret kiitokset kaikille! Ilmoittaudu rohkeasti mukaan iloiseen talkoojoukkoomme!

Liitymme kyläyhdistyksen jäseneksi (15 vuotta täyttäneet) nimet:
Your answer
Kylä ja tien nimi
Your answer
Kylän tapahtumista ja ajankohtaisista asioista saa lähettää tietoa seuraaviin sähköpostiosoitteisiimme
Your answer
Tähän matkapuhelinnumeroon saa laittaa tietoa kylän tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Lähetämme tekstiviestin vain yhteen numeroon perheestä.
Your answer
Kenen numero on?
Your answer
Minua/ meitä saa pyytää mukaan talkoisiin, tapahtumien järjestelyihin tai muihin vapaaehtoistehtäviin
Mitkä vapaaehtoistehtävät teitä kiinnostaisivat? Mitä osaamista teillä on?
Your answer
Muuta palautetta kyläyhdistykselle. Kylätoimikunta kiittää, että vastasitte tähän kyselyyn!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service