Jornada: "Una mirada feminista davant les eleccions europees 2019"
Formulari d'inscripció a la Jornada "Una mirada feminista davant les eleccions europees" que tindrà lloc el proper 29 de març de 2019 de 9 a 14h a l'Esài Francesca Bonnemaison ( Carrer Sant Pere Més Baix, núm.7, Barcelona)
La Fundació Aroa compleix amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades)
Les dades que ens facilites en aquest formulari seran incorporats en un fitxer automatitzat de la Fundació Aroa pel desenvolupament d'aquesta activitat. Si desitges rebre informació d'altres activitats relacionades pots donar el teu consentiment al final del formulari. El tractament de totes les dades tindrà caràcter confidencial. Quan ho desitgis, podràs accedir a les teves dades, rectificar-les o cancel·lar-les, dirigint-te per escrit a: Departament de Comunicació, Fundació Aroa, C/Diputació n. 466 2n. 4a. CP 08012, Barcelona o al correu electrònic aroa@fundacioaroa.org
Email address *
Nom i Cognoms
Your answer
Entitat o Institució (si s'escau)
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Vols rebre informació d'altres activitats relacionades?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fundació Aroa. Report Abuse