Jelentkezési lap - beiskolázási programokon való részvételre

Kedves Szülők!

A Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola szeretettel köszönti Önt/Önöket!
Minden évben nagy az érdeklődés a város óvodáiból, hogy a leendő elsős gyerekek bekapcsolódhassanak a beiskolázási programokba.
Sajnos a covid-19 vírus jelentős mértékben korlátozza a lehetőségeinket, de mivel folyamatosan érkeznek hozzánk az igények, arra gondoltunk, hogy online - internetes és postai formában biztosítunk Önöknek és gyermekeiknek lehetőséget a programban való részvételre.
Három feladatlappal készültünk a gyerekeknek, melyek online feladatok linkjeit is tartalmazzák. Ezeket juttatjuk el Önökhöz.
Kérem, hogy adja meg adatait, hogy eljuttathassunk gyermekéhez az óvoda-iskola átmenetet segítő feladatokat, s ezzel megkönnyítsük számára az óvodából, az iskolába való átlépést.
Elérhetőségét megadva bekerül gyermeke neve a felvételre várók közé, melyek közül csak korlátozott létszámot képes az iskola fogadni, beiskolázásunk első sorban a Szikszai óvodából történik, de a felvételnél előnyt jelent, ha már meggyőződtünk a szülők együttműködési szándékáról, azokkal szemben, akik nem vettek részt a programon.

Várjuk jelentkezésüket!

Tisztelettel: Bertus-Barcza Csabáné és Kelemen András
igazgatónő igazgatóhelyettes
Email address *
1, Kérjük, hogy adja meg gyermeke nevét! *
2. Gyermeke születési évét! *
3. Melyik óvodába jár gyermeke, ha nem makói óvoda, kérem írja be a település nevét is! *
4. Gyermeke rendelkezik e SNI, BTMN határozattal? Kérem válasszon a felsoroltakból! *
5. Ha rendelkezik SNI/BTMN határozattal, kérem írja be a diagnózist (BNO kód), hogy iskolánk gyógypedagógusa, már szeptember első hetétől kezdve segíthesse gyermeke fejlesztését! Ha "nemet" jelölt, lépjen a következő kérdésre!
6. A Feladatlapokat postai úton juttatjuk el gyermekéhez, mert az iskolába lépéshez fontos a manuális készségek fejlesztése, a kinyomtatott feladatlapokat a gyerekek ceruzával tölthetik ki, a visszaküldés módjáról a kiküldött levélből tájékozódhatnak. Kérem adja meg nevét! *
7. Kérjük adja meg címét! *
8. Kérjük adja meg telefonszámát! *
9. Kérjük adja meg e-mail címét! (Ha nem rendelkezik vele, kérem írja be, "nincs e-mailem", vagy "nem kívánom megadni".) *
Köszönjük, hogy megadta adatait a kapcsolatfelvételhez!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy