Ønsker mer informasjon
English version here:  https://forms.gle/wQQYuSGbqxm9uPdC9
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Her kan du si at du har behov for kurs eller be om informasjon
Kunsten å søke jobb i Norge
Disse kursene er laget spesielt for de som ikke har vokst opp i Norge og vil hjelpe deg med å knekke de skjulte kodene på det norske arbeidsmarkedet. Intensivkurset vil lede deg steg for steg gjennom hele prosessen med jobbsøking. Du vil lære hvordan du kan selge din kompetanse og personlige egenskaper på en troverdig og kulturelt akseptabel måte, og i tillegg finne ut hva norske arbeidsgivere prioriterer når de velger kandidater. Kurset vil hjelpe deg til å bli en reflektert og godt forberedt arbeidssøker, noe som gir økt selvtillit når du søker på jobber.
Kunsten å arbeide med nordmenn
Disse kursene vil gjøre at du lærer å tolke nordmenn både på arbeidsplassen og i det sosiale livet. Du vil få innsikt i både formelle spilleregler og skjulte koder, og gjør at du kan bli en mer informert og trygg kollega, samarbeidspartner og venn.
Flerkulturelle arbeidsplasser / Å arbeide på tvers av kulturer
I vår nye flerkulturelle hverdag trenger vi kunnskap om kulturforskjeller og om hva som skjer når mennesker fra forskjellige kulturer møtes. Likheter og forskjeller i kulturbakgrunn påvirker kommunikasjonen mennesker imellom. Mange opplever at en allerede hektisk hverdag blir enda mer stressende når de også må forholde seg til mennesker fra andre kulturer. De mangler redskaper for å kunne håndtere de nye utfordringene. Denne boken vil gi økt kulturforståelse og selvinnsikt og gjøre deg mer komfortabel i den nye hverdagen på den flerkulturelle arbeidsplassen. Kurset vil forklare hva du forvente, og beskrive teknikker for å unngå misforståelser.
Hva er interessant for deg? *
Spesifiser eventuelt andre tema eller kurs som du er interessert i:
Navn *
Adresse *
Adresse
Postkode *
Poststed *
Telefonnummer *
Land (hvis utenfor Norge)
Eventuelt andre kommentarer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ellis Culture. Report Abuse