Inscripció activitats gener-març 2021!
Al Casal de Barri tornem amb piles carregades i us proposem algunes activitats en modalitat ONLINE per començar l'any. Com sabeu, ara per ara l'activitat presencial està aturada però reprendrem aquests tallers (i els que tenim aturats) així que l'ajuntament autoritzi novament la presencialitat.
Que la situació no ens aturi! Feliç 2021!
Email address *
Nom i Cognoms *
Telèfon de contacte *
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
A quina activitat t'inscrius?
Has fet alguna activitat amb nosaltres? *
Vols rebre informació via correu electrònic sobre altres activitats, esdeveniments i projectes que el Casal de Barri Bac de Roda-Poblenou i l’Associació desenvolupen? *
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
El responsable del tractament de dades és l’Associació Cultural i Social Bac de Roda | NIF: G65543209 | Adreça fiscal: C/ Bac de Roda 101, int | Seu Social: Camí Antic de València 106 | Contacte: 933032447 - entitat@acsbacderoda.org

La informació facilitada té per objecte gestionar amb èxit la relació existent entre el Responsable del Tractament i la persona interessada (usuari/a). Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació existent o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades facilitades no seran cedides a terceres persones, llevat: 1) consentiment exprés de la persona interessada; 2) finalització del conveni de gestió ciutadana establert amb l’Ajuntament de Barcelona per a la gestió de l’equipament i 3) qualsevol altre requeriment legal.

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades personals així com altres drets especificats a la nostra Política de Privacitat. (http://www.cdbacderodap9.org/politica-de-privacitat/)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centre de Barri Bac de Roda Poblenou. Report Abuse