Ansökan om bidrag för Youth 2020 toppmöte
Youth 2020 och Stenbecks Stiftelse söker ungdomsorganisationer och unga (under 25 år) som vill medskapa och arrangera ett toppmöte i juni 2019 för att förnya demokratin.

Det här vet vi om toppmötet idag:
- Syftet med toppmötet är att lyfta förslag som kan förbättra demokratin för barn och unga
- Barn och ungdomar är de viktigaste deltagarna
- Makthavare/beslutsfattare ska bjudas in till samtal med deltagarna
- Arbetet med att arrangera toppmötet ska drivas av unga

Resten och mer detaljer ska sättas av en projektgrupp av unga samordnare som kan hämta in synpunkter och förslag från många olika barn och ungdomar. Var ska vi vara? Vilka vill vi ska komma? Vad görs redan i våra organisationer och av andra som vi kan samarbeta med? Vilka viktiga frågor och förslag finns att lyfta för att förnya demokratin? Hur ser vi till att beslutfattare tar till sig av frågor och förslag från toppmötet?

Till stöd har projektgruppen en utvecklingsledare och budget från Stenbecks Stiftelse och en massa kompetens och nätverk bland organisationer och personer inom Youth 2020.

Ungdomsorganisationer kan söka ett bidrag om 100 000 kr för att vara med och arrangera toppmötet. Den som får bidraget förväntas tillsätta en representant i projektgruppen som kan lägga cirka 8 timmar i veckan på arbetet (ideellt eller avlönat) och stå för resekostnader för representanten. Representanten ska ha mandat att arbeta självständigt med toppmötet tillsammans med de andra samordnarna. Arbetet kommer att pågå främst november 2018 - september 2019. Möten sker främst digitalt men vid cirka 5 tillfällen innan toppmötet är det viktigt att projektgruppen träffas i person. Tider och platser för möten bestämmer projektgruppen.

Projektgruppen ska bestå av 5 samordnare från organisationer som tillsammans kan engagera en bredd av ungdomar och lyfta olika perspektiv på en förnyad demokrati för barn och unga.

Deadline för ansökan är 12 oktober och beslut meddelas senast 19 oktober. Frågor besvaras av Pär Viktorsson Harrby på par@youth2020.se eller 0708-511327.

Om organisationen som söker
Organisationens namn *
Your answer
Organisationsnummer *
Your answer
Adress till organisationen *
Your answer
Namn på kontaktperson för ansökan, telefon och e-post *
Your answer
Ansökningsfrågor
Beskriv er organisation kort (varför ni finns, vilka ni är och vad ni gör) *
Your answer
Varför tycker ni att det är viktigt att förnya demokratin för barn och unga? *
Your answer
Vad har ni för idéer om hur ett toppmöte skulle kunna hjälpa till att förnya demokratin? *
Your answer
Hur skulle er organisation kunna dra nytta av att vara med och arrangera ett toppmöte? *
Your answer
Vem skulle ni vilja ha som representant i projektgruppen för toppmötet och varför? *
Your answer
Godkännande
Genom att skicka in denna ansökan bekräftar ni att ni ansöker om 100 000 kr för att vara med och arrangera Youth 2020 toppmöte i juni 2019 och att Stenbecks Stiftelse och Youth 2020 får spara alla uppgifter ni angett i ansökan i upp till 5 år, för att kunna kommunicera med er och dokumentera vårt arbete. Uppgifterna får inte lämnas ut till någon annan, utom myndigheter som eller liknande som granskar Stenbecks Stiftelses arbete, utan ert godkännande. Ni kan när som helst skriva till info@youth2020.se för att få reda på vilka uppgifter om er som finns sparade.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Karlsson-Wiktorsson AB. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms