TENS DUBTES A L'HORA DE GESTIONAR L'ACTIVITAT ECONÒMICA DE LA TEVA ASSOCIACIÓ?
Busques ajuda per a la gestió econòmica i fiscal de la teva associació? Voldries informar-te sobre com regularitzar l'activitat o sobre com gestionar els ingressos i les persones contractades? Existeix la possibilitat de cooperativitzar el projecte? Vine a informar-te de tot això i molt més!

Xerrada destinada a associacions amb activitat econòmica. Organitzada per CoopCamp i impartida per assessores de Col·lectiu Ronda. Inscripcions gratuïtes.

DIMARTS 20 DE FEBRER DE 18:30h A 20:30h A TARRAGONA IMPULSA | Av. Vidal i Barraquer s/n, Tabacalera - M1, 2n pis

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Municipi on resideixes *
Your answer
Sexe *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nivell d'estudis *
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Nom de l'empresa on treballes *
Your answer
Persona en situació d'atur *
Persona perceptora de prestació d'atur *
Termes i condicions
D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, s'informa del següent:

- En el cas que faciliteu les vostres dades personals a través del portal de l'Ateneu Cooperatiu del Camp-CoopCamp, seran incorporades automàticament a un fitxer informàtic de titularitat i responsabilitat de l'Economat SCCL amb domicili social a l'Avinguda Catalunya 47, 43800 Valls.

- Aquesta informació que rep CoopCamp, per part de l'usuariat, és tractada amb la màxima confidencialitat.

- La recollida i tractament automatitzat de les seves dades personals té com a finalitat informar dels nostres serveis o per a les finalitats indicades en els avisos corresponents, podent, així mateix, enviar qualsevol tipus d'informació amb continguts que es considerin del vostre interès.

- Les dades personals que es facilitin només seran comunicades a terceres persones vinculades al projecte en cas necessari i únicament per realitzar accions emmarcades en aquest, sense que se'n pugui fer cap ús comercial.

- CoopCamp només utilitza cookies d'analítica web sense perjudici de reservar-se el dret de modificar aquest criteri.

- En qualsevol moment, vostè tindrà la possibilitat d'exercitar els drets d'accés (petició d'informació sobre les dades personals), rectificació o cancel·lació (petició de correcció o supressió de dades personals inexactes o incorrectes) i oposició previstos a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

- Si vol conèixer les dades personals que l'Economat té emmagatzemades a la base de dades o si, per contra, no vol que tingui cap dada personal seva, pot contactar de forma personal amb nosaltres de la següent manera: enviant-nos una carta certificada per correu ordinari o un missatge de correu electrònic a l'adreça info@coopcamp.cat

- L'Economat guardarà les dades de caràcter personal recaptades i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. L'Economat complirà les esmentades obligacions en compliment del que estableix la normativa aplicable.

Sóc coneixedor/a del caràcter de subvenció pública amb la qual es finança l'actuació en la qual vull participar, mitjançant el cofinançament del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms