Fanzine Workshop Application
Udhëhequr nga artistja Blerta Hocia, fotografët profesionistë do të përdorin arkivin fotografik të DokuFest për të krijuar një fanzine që do t'u shpërndahet vizitorëve të festivalit. Dokufest njihet për dedikimin e edicioneve të tij për theksimin çështjeve të rëndësishme politike dhe shoqërore të vendit tonë dhe botës ku jetojmë. Pjesëmarrësit do të kalojnë nëpër temat e festivalit, duke reflektuar mbi rëndësinë e tyre sot dhe duke ofruar një narrativë të re për të ardhmen nëpërmjet fanzines.

Guided by artist Blerta Hocia, professional photographers will use the archive of the DokuFest to create a fanzine that will be distributed to the festival visitors. DokuFest is known for dedicating its past editions to highlighting pressing issues related to current political and social issues of our country and the world we live in. The participants will go through the festival’s past themes and pictures, reflecting on their relevance to this day and offering a new narrative of hope for the future.

Emri dhe Mbiemri / Name and Surname *
Emaili / E-mail *
Nr. i telefonit / Phone number *
Adresa dhe Qyteti *
Data e lindjes / Date of Birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Profesioni / Profession *
Motivimi pë pjesëmarrje në punëtori? / Motivation to participate in the workshop? *
Ngarkoni një foto nga portfolio e juaj / Upload one photo from your portfolio *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dokufest. - Terms of Service