Ispitivanje razine znanja i stavova mladih o novim drogama
Udruga "Vida" provodi ispitivanje razine znanja i informiranosti te stavova o novim drogama među mladima. Ispitivanje se provodi u okviru projekta "Crvene cipelice" - višekomponentne intervencije za sigurnija noćna okruženja, financiranog od strane Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske.

Upitnik se sastoji od tri dijela. U prvom dijelu prikupljaju se podaci o sudionicima (demografski podaci). U drugom dijelu ispituju se osobna iskustva ispitanika, dok se u trećem dijelu ispituje razina znanja i informiranosti te stavovi ispitanika prema novim drogama.

Ispunjavanjem upitnika pristajete biti dio istraživanja. Upitnik je anoniman te se pojedinačni podaci o sudionicima neće nigdje iznositi.

DEMOGRAFSKI PODACI
Svi podaci prikupljani u ovom dijelu upitnika koriste se i čuvaju sukladno Uredbi o općoj zaštiti podataka (GDPR). Molimo da na sva pitanja odgovorite istinito.
1. Spol *
2. Dob *
Your answer
3. Seksualna orijentacija *
Značenje pojmova: heteroseksualna je osoba koju privlače osobe drugog spola / homoseksualna je osoba koju privlače osobe istog spola / biseksualna je osoba koju privlače osobe oba spola / aseksualna je osoba koja ne osjeća seksualnu privlačnost, bez ozbira na spol
4. Stambena situacija *
5. Radni status *
(moguće je više odgovora)
Required
6. Procjenjeni životni standard
(obzirom na mjesečni prihod obitelji, mjesečni prihod pojedinca, stambene uvjete, posjedovanje motornog vozila, mogućnost nabavke materijalnih dobara itd.)
7. Koju školu / koji fakultet pohađate ili ste završili? *
Your answer
8. Koliko često izlazite? *
9. Na koja mjesta najčešće izlazite? *
(moguće je više odgovora)
Required
10. S kim najčešće izlazite u noćni izlazak? *
(moguće je više odgovora)
Required
11. Koliko otprilike novca potrošite u jednom noćnom izlasku? *
12. Kako se najčešće vraćate kući nakon noćnog izlaska? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service