ILMOITTAUTUMINEN: Winter Folk Käpylä 29.–30.11.2019
Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmän muusikko-pedagogit sekä Käpylän musiikkiopiston kamulinja tarjoavat jälleen vauhdikkaan kaksipäiväisen kurssin täynnä soittoa, laulua, tanssia, hiljaista haltioitumista sekä ennen kaikkea rentoa yhteistä tekemistä musiikin parissa. Osallistujat pääsevät kokemaan musisointia erilaisten teemojen parissa improvisointi- ja kuuntelutaitoja kehittäen. Luvassa on siis mukavaa tunnelmaa hyvässä seurassa ja yhdessä oppimisen iloa. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti aikuisille.

Lisätietoja sisältöihin liittyen: vilma.timonen@uniarts.fi (p. 040 7104 326)
Lisätietoja käytännön järjestelyihin ja ilmoittautumiseen liittyen: maija.karhinen-ilo@kmo.fi

Kurssin aikataulu:
Perjantai 29.11. klo 17.00–19.30
Lauantai 30.11. klo 9.30–15.00
Paikka: Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Hinta: 20 €/osallistuja

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Mikä on instrumenttisi? *
Kerro tässä soitin tai soittimet, jota haluat käyttää kurssin tunneilla. Myös lauluoppilaat ovat tervetulleita!
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse