Sol·licitud passejades CAAS
Les persones interessades en col·laborar amb el CAAS passejant els seus gossos residents per tal d'oferir-los unes millors condicions d'estada han de formalitzar la petició omplint aquest formulari.

Les condicions establertes per l’estat d'alarma decretat en relació a la pandèmia del COVID 19, ens obliga a limitar el nombre de visitants del CAAS, tant per garantir la seguretat dels seus treballadors com la dels mateixos col·laboradors.

Una vegada tramés el formulari, rebreu per correu electrònic la resposta a la vostra petició. Per raons de seguretat únicament podran participar en les passejades a aquelles persones que hagin rebut la conformitat a la seva petició.

Per tal d'oferir la possibilitat de de participar en les passejades al major nombre de persones cal presentar la petició amb un mínim de 48 hores d'antelació.

Condicions de les passejades:

• Horaris: de 10,00 a 12,30 h (tots els dies de la setmana)
• S'ha de respectar estrictament l'horari acordat pel passeig, que sempre serà de màxim 45 minuts.
• Les passejades es faran de forma individual, no s’acceptaran grups, cada persona podrà conduir un màxim de dos gossos simultàniament (un en cas de PPP).
• Les persones autoritzades hauran de presentar-se equipades amb els mitjans de protecció individual establertes per prevenir el COVID19: mascareta i guants.
• S’hauran de mantenir sempre la distància entre persones de 2 metres.
• Els operaris del CAAS seran els únics responsables de treure i recollir els gossos al punt de recepció exterior habilitat.

NOTA-1: L'accés al CAAS pot estar restringit per part de les autoritats competents, el Consell Comarcal de la Selva no garanteix l'accés, en aquest sentit us recomanem que porteu el certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l'estat d'alarma per la crisis sanitària del COVID 19.

NOTA-2: El CAAS no garanteix que les autoritats competents puguin limitar el temps de les passejades o el recorregut del passeig.

CONFIRMACIÓ CITA PRÈVIA: Aquells que se'ls doni cita previa rebreu amb una antelació mínima de 24 hores la confirmació indicant data i hora. Únicament donarem resposta per correu electrònic a aquells col·laboradors que tinguin cita prèvia donada, SI NO REBEU CORREU DE CONFIRMACIÓ no vingueu donat que no us podrem atendre.

CRITERIS PER CONCEDIR CITA PRÈVIA:
1.- Ordre de petició
2.- Únicament podran repetir un mateix dia si hi ha hores buides. Prioritzarem que puguin venir el major nombre de col·laboradors possibles (6 col·laboradors/dia).


Email address *
Sol·licitud de data per venir passejar mascotes al CAAS *
MM
/
DD
/
YYYY
Sol·licitud d'horari *
Nom i cognom *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy