Završna konferencija projekta DOBRO - 05. rujna 2019.
Završna konferencija projekta „Doprinos boljitku rane intervencije putem društveno korisnog učenja u Gradu Zagrebu i Brodsko-posavskoj županiji – DOBRO“ održat će se u četvrtak 05. rujna 2019. godine s početkom u 11:00 sati u Hotelu Dubrovnik (Gajeva ulica 1, Zagreb) – dvorana Ban Josip Jelačić.

Molimo da se prijavite za sudjelovanje na konferenciji odgovaranjem na sljedećih nekoliko pitanja obzirom da je broj mjesta ograničen, a kako bismo Vas mogli obavijestiti ukoliko dođe do promjena vezanih uz održavanje same konferencije kao i pripremiti promotivne materijale i potvrdnice za sve prijavljene sudionike te prijaviti Vaše sudjelovanje stručnim komorama ukoliko ste član/ica.
Ime i prezime: *
Your answer
E-mail adresa: *
Your answer
Organizacija/ustanova ispred koje dolazite (molimo upišite puni naziv): *
Your answer
Članstvo u stručnim komorama: *
Privola u skladu s GDPR-om
HURID, Masarykova 22, Zagreb (hurid@hurid.hr), kao organizator konferencije, prikuplja gore navedene osobne podatke u svrhu organiziranja konferencije (planiranja broja sudionika, pripreme promotivnih materijala i potvrdnica, obavještavanja o promjenama vezanim uz održavanje konferencije, prijava sudjelovanja stručnim komorama). Prikupljeni podaci obrađivat će se povjerljivo i koristiti isključivo u navedene svrhe, a čuvat će se onoliko dugo koliko je potrebno radi ostvarivanja svrhe radi koje se prikupljaju. Podaci se neće prosljeđivati trećim osobama, koristiti u marketinške svrhe niti se javno objavljivati. Svaki sudionik ima pravo od voditelja obrade (HURID-a) zatražiti pristup podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka, ograničavanje obrade, pravo na ulaganje prigovora na obradu, pravo na prenosivost podataka te na povlačenje privole u bilo kojem trenutku.

Pritiskom na opciju "Podnesi" dajem privolu za obradu mojih osobnih podataka u gore navedene svrhe.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service