Obrazac za predbilježbu spremnika za odlaganje miješanog i biorazgradljivog otpada - "siva kanta", samo za korisnike iz Općine Matulji
Upitnik za građane Općine Matulji pripremila je Općina Matulji i Komunalac d.o.o. s ciljem što kvalitetnije nabave i isporuke spremnika za otpad. Svi podaci iz upitnika isključivo će se koristiti u svrhu planiranja, nabave i isporuke spremnika za miješani i biorazgradljivi otpad iz domaćinstva.
Prezime i ime *
Your answer
Ulica i kućni broj *
Your answer
Poštanski broj: *
Your answer
Mjesto: *
Your answer
Šifra potrošnog mjesta: *
(broj sa računa, nalazi se u zagradi iza adrese potrošnje)
Your answer
Zajednički spremnik *
Svaki objekt koji ima dva ili više stana smatra se višestambenim objektom. Korisnici koji stanuju u višestambenim objektima koriste zajedničke spremnike. Veličina spremnika određuje se temeljem broja osoba koje je koriste uzimajući u obzir da svaka osoba stvara tjedno oko 20 litara miješanog i biorazgradljivog otpada i 20 litara reciklabilnog otpada.
Veličina spremnika
Kontakt broj telefona:
Your answer
Kontakt e-mail adresa:
Your answer
Unošenjem Vaših osobnih podataka u ovaj obrazac u skladu sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te Zakonom o provedbi Opće Uredbe o zaštiti podataka dajete svoju privolu Komunalcu d.o.o. Jurdani da isti može koristiti Vaše kontakt podatke o broju telefona, mobitela, e-mail i Vašoj poštanskoj adresi, a sve isključivo vezano uz postupak dodjele spremnika za odlaganje komunalnog otpada.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy