SmartDOG POP UP 3-4.8.2019 Laukaa (Jyväskylä)
Tervetuloa smartDOG POP UP testeihin Laukaaseen 3-4.8.2019!

Testit järjestetään Koirakoulu Operantin tiloissa: Takomokatu 3, 41310 Laukaa, Leppävesi.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua toivomaasi testiin.

SmartDOG testien avulla voit saada uutta tietoa koirasi ajattelusta ja käyttäytymisestä. Saamaasi tietoa voit hyödyntää koiran koulutuksessa ja arjessa.

Testit ovat hauskoja ruoanetsintäpelejä. Koiralta ei vaadita koulutusta eli koira voi osallistua koulutustasosta riippumatta. Kaikenrotuiset ja seropit iästä riippumatta voivat osallistua testeihin. Alaikäraja osallistumiseen on noin 4kk (smartDOG PENTU testi).

Testeillä saat tietoa koirasi itsehillinnästä, eleiden lukukyvystä, ongelmanratkaisustrategioista, kyvystä loogiseen päättelyyn, muistin kestosta sekä mallioppimisesta. Lisäksi saati tietoa koirasi keskittymiskyvystä ja motivaatiosta. FT Katriina Tiira on kehittänyt smartDOG testit uusimpaan koirien kognitiotutkimukseen pohjautuen.

smartDOG KOGNITIO (ja osatestit ONGELMA, ELEET ja MUISTI) ja PENTU sekä OPPIMINEN, TUNNETILA, MUISTI testeihin kuuluu 25-90 min testi, asiantuntijan laatima koirakohtainen kirjallinen raportti, jonka saat kahden viikon kuluessa testistä. Lisäksi hintaan kuuluu pääsy tietokantaan, jossa voit verrata koirasi tuloksia rodun ja kaikkien testattujen rotujen keskiarvoon (OPPIMINEN testiin tulossa lähiaikoina). PIENI PERSOONALLISUUSARVIO (ent. SEROPI) testiin kuuluu testi (60 min) ja paikan päällä laadittava raportti (ei tietokantaa).

Voit myös varata erillisen konsultaatioajan smartDOG testin yhteyteen testin tulosten hyödyntämiseen koulutukseen tai käyttäytymiseen liittyvän pulman ratkomisessa. Tämä konsultaatio pitää sisällään tarkemman analyysin ja testin antamien tietojen käyttämisen taustana pulman ratkomisessa, sekä koulutusohjeet ja harjoitteet, riippuen ratkottavasta asiasta. Kysy lisää Heliltä konsultaatiosta ja hinnoista, kuvaile samalla lyhyesti mistä kyse, joko muu kentässä ilmoittautumisessa, soita tai sähköpostilla heli@promiuhau.fi

Saat tiedot valitsemasi testin osallistumisajasta ja ohjeet osallistumiseen sähköpostiisi. Tervetuloa!

Huom! Alennus omistajan toisesta koirasta -20%, ja kolmannesta tai useammasta -30%.

Lisää tietoa testeistä SmartDOG sivuilta:
https://smartdog.fi/smartdog-testit

Testaajana: Heli Väätäjä, heli@promiuhau.fi, 044 988 2275
Lisensoitu SmartDOG testaaja
Tutkija, koirien käyttäytymisen ja hyvinvoinnin asiantuntija, käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija, MH-luonnekuvaaja

Lisää Helistä:
https://helivaataja.blogspot.fi/p/kaymiani-kursseja-ja-luentoja.html

Kysy lisää testeistä, konsultaatiosta tai jos jokin askarruttaa Heliltä: heli@promiuhau.fi, 044 988 2275 (klo 17 jälkeen)

Ilmoittaudun seuraavaan testiin: *
Toivomani testipäivä (merkitse sopivat) *
Required
Nimi (etunimi, sukunimi) *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Koiran kutsumanimi *
Your answer
Rotu / seropi *
Your answer
Koiran sukupuoli *
Onko koira steriloitu/kastroitu? *
Ikä (kuukausina tai vuosina) *
Your answer
Muuta (kysymykset, toiveet tmv)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service