Sponsor worden van het Zomerfestival.IJmuiden 2019
Zonder sponsoring is er geen Zomerfestival.IJmuiden! In de zomer van 2019 wordt het Zomerfestival.IJmuiden alweer voor de zevende keer georganiseerd!!

Ieder jaar weer lukt het de organisatie om het Zomerfestival.IJmuiden leuker en gezelliger te maken met mooie activiteiten en top entertainment op het grote podium midden in het centrum van IJmuiden. Dit is te danken aan de betrokkenheid en sponsoring van heel veel bedrijven, ondernemers en particulieren. En daar zijn we als organisatie blij mee en beretrots op!

Dat er een enorme behoefte is aan een Zomerfestival.IJmuiden blijkt uit de onwijs gave reacties op de editie van 2018, het groeiende aantal bezoekers, de regionale bekendheid van het festival en een online betrokkenheid op Facebook van meer dan 600.000 en een aantal bereikte mensen van meer dan 300.000! En dat in één maand!

Een grotere betrokkenheid met de bezoekers (en uw potentiële klanten) kan niet…Of toch wel in 2019? Het jaar waarin André Hazes met zijn eigen band naar IJmuiden komt…

Ook voor de zevende editie in 2019 van woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli is het mogelijk door middel van sponsoring bij te dragen aan het succes van het Zomerfestival.IJmuiden!

Ja, u leest het goed. Zomerfestival punt IJmuiden. Als organisatie geloven we steeds meer in het verhaal van de citymarketing in de gemeente Velsen, dat sinds maart 2017 gestalte heeft gekregen. Gaat het IJmuiden (Velsen) goed, dan gaat het de ondernemers, inwoners en gemeente ook goed.

En met trots kunnen we vertellen dat we ook dit jaar de samenwerking nog beter zijn aangegaan met citymarketing .IJmuiden.

We geloven namelijk in de kracht van samenwerken om uiteindelijk beter en sterker te worden!

Gegevens
Bedrijfsnaam *
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Emailadres contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Sponsorpakket
Ik wil graag sponsor worden met pakket: *
Extra topdeck terras kaarten
Extra kaarten vrijdag en/of zaterdagavond (max. 4 extra kaarten per sponsorpakket)
Extra kaarten zondagavond (max. 4 extra kaarten per sponsorpakket)
Losse sponsormogelijkheden
Losse sponsoropties
Advertentie in het Festivaljournaal
Wilt u verder nog wat vertellen?
Your answer
De nieuwe wet AVG is op 25 mei 2018 ingegaan. Zomerfestival.IJmuiden gaat zorgvuldig om met de privacygegevens. De door u ingevulde gegevens worden slechts gebruikt voor de communicatie met betrekking tot sponsoring van het Zomerfestival.IJmuiden. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.