Formular înscriere conferință
Bine te-am găsit!

Prin acest formular vă puteți rezerva bilete la conferința "Cum dezvoltăm rezistența psihică a copiilor"- 10 strategii de a învăța copilul să facă față situațiilor nefavorabile, stresante, traumatice?”, susținută de psihopedagogul Irina Petrea la Brașov, în data de 17 martie 2020.

Formularul este obligatoriu pentru a va putea transmite detalii despre confirmarea plătii pe adresa de email pe care o furnizați mai jos. Costul unui bilet este de 100 lei.
Early bird: Daca te înscrii și achiți taxa de participare până în 06.03, prețul este 85 lei.

Înscrie-te completând formularul de mai jos cu datele tale de contact și vei primi un e-mail de confirmare din partea echipei noastre în cel mai scurt timp.
Mulțumim!

Echipa Un parinte mai bun
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Numar telefon *
Your answer
Adresa email *
Your answer
Sunteti cadru didactic? *
Ați mai participat la activităti organizate de către noi? *
De unde ați aflat despre această conferință? *
Your answer
Sunt de acord ca Un părinte mai bun să prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, în vederea transmiterii de materiale informative privind acest eveniment și alte evenimente similare organizate de Un părinte mai bun în viitor. Aveți oricând posibilitatea de a vă retrage consimțământul acordat pentru prelucrările în scopuri de marketing, trimițând un email la info@unparintemaibun.ro *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy