HATÉKONYSÁGNÖVELŐ KÉPZÉSEK - jelentkezési lap
Köszönjük érdeklődésed a SIMPACT csapata nevében! Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a képzésekre. Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt.
1. VÁLASSZ KÉPZÉST!
Választott képzés és időpont: *
Ha mindkét témára jelentkeznél, kérünk, tölts ki még egy jelentkezési lapot!
2. ADD MEG AZ ADATAIDAT!
Résztvevő neve: *
Több résztvevő esetén, kérjük, személyenként külön jelentkezési lapot tölts ki!
Résztvevő email címe: *
Itt tudunk értesíteni a képzés részleteiről, illetve túljelentkezés esetén a várólistára kerülésről is. Kérjük, pontosan add meg!
Képviselt civil szervezet neve: *
Amennyiben nem dolgozol vagy nem önkénteskedsz civil szervezetnél, kérjük, röviden indokold meg, hogy miért szeretnél részt venni a képzésen!
Szervezetnél betöltött szerep: *
3. VÁLASZOLJ MÉG NÉHÁNY KÉRDÉSRE!
Hogyan értékeled a jelenlegi ismereteidet a választott képzési témában?
Néhány kérdés segítségül: Mi keltette fel az érdeklődésedet? Mit vársz? Milyen gyakran használod ezeket az eszközöket? Milyen szinten vagy? (Például: "Google Naptárt bár már láttam, de nem használom, jelenleg a határidőnaplómba írok be mindent. Doodle-t többször töltöttem már ki, de magam nem hoztam még sosem létre." vagy "A Word-öt természetesen naponta használom, de gyakorlatilag csak az alapfunkciókat. Formázással nem szoktam időt tölteni, nem vagyok tapasztalt benne.")
Honnan értesültél a képzésekről? *
Hozzájárulsz-e, hogy a fent megadott adataidat tároljuk abból a célból, hogy a későbbiekben képzéseink, programjaink kapcsán megkeressünk? *
Az Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: http://simpact.hu/adatkezelesi-tajekoztato. Az igen kiválasztásával a tájékoztatót elolvasottnak és elfogadottnak tekinted. A hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod a tájékoztatóban megadott elérhetőségeken.
Required
4. VÉGÜL NYOMD MEG A KÜLDÉS GOMBOT!
A képzés szervezője a SIMPACT Nonprofit Kft. | www.simpact.hu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy