Scala de Dezvoltare Post-Traumatică (SRGS)

Acest instrument de evaluare este conceput pentru a evalua nivelul de reziliență și adaptabilitate la evenimentele traumatice din viața unei persoane. Prin completarea acestui test, vei avea ocazia să evaluezi și să explorezi modul în care te-ai adaptat și ai crescut în urma experiențelor dificile și traumatice.


SRGS este o unealtă valoroasă în înțelegerea procesului de vindecare și recuperare după traumele psihologice și poate oferi indicii prețioase despre resursele interne și mecanismele de coping pe care le-ai dezvoltat în timpul procesului de recuperare. Rezultatele testului te pot ajuta să identifici punctele tale forte și să identifici posibilele zone care necesită mai mult sprijin și atenție în procesul de vindecare.

Indiferent de rezultate, este important să îți amintești că ești o persoană puternică și capabilă de creștere și vindecare. Scala de Dezvoltare Post-Traumatică este doar un instrument care îți poate oferi mai multă claritate și înțelegere în călătoria ta de recuperare.

Drepturi de autor: Scala de Dezvoltare Post-Traumatică (SRGS) face parte din bateria SEC (Sistem de Evaluare Clinică) și este un instrument dezvoltat și deținut de profesorul Louis A. Schmidt și echipa sa de cercetare; tradus și adaptat de Alexandra Nae (2019). Utilizarea acestui instrument este permisă în scopuri educaționale și de cercetare, cu menționarea adecvată a drepturilor de autor. Pentru mai multe informații despre SRGS și drepturile de autor, vă rugăm să consultați site-ul oficial al profesorului Louis A. Schmidt.

Instrucțiuni: Te rog să citești următoarele enunțuri și să răspunzi la fiecare din ele pe baza următoarei scale: Dezacord, Într-o oarecare măsură de acord, În mare măsură de acord. 
Nu există răspunsuri corecte sau greșite, prin urmare, te rog să răspunzi cât mai sincer, bifând varianta care ți se potrivește cel mai bine.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de MENTAL COACHING FOR PERFORMANCE SRL cu scopul de a-mi interpreta rezultatele acestui test.
*
20 points
Required
Next
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy