Hehkua ja kuohua, IL-valokävely 26.9.2019!
Luvassa muutakin, kuin skumppaa, hyvää seuraa ja vaahtokarkkeja, kierros Hehku-valoteoksella ja muualla Valon kaupungilla.

Insinööriliiton juhlavuosi on mennyt mainiosti, muistammekin, että juhlavuoteen kuului ”Miltä valo tuntuu”-valotaideteoskilpailu. Voittajateos ”Hehku” on esillä Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtumassa.

Kokoonnumme tapahtuman aluksi Insinööriliiton toimistolle torstaina 26.9.2019 klo 19.00, jossa saamme tietoa mm. taideteoksista maljannoston ja naposteltavien ohessa. Pimeän laskeutuessa Valon kaupunkiin, lähdemme ryhmässä kiertämään kaupunkia ja katsomaan Valon kaupunki -tapahtuman huimia valotaideteoksia.

Tapahtuma on maksuton jäsenelle sekä seuralaisille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.9.2019, alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Alla tietoa Valon kaupunki -tapahtumasta (http://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/):
"Jo 14. kerran järjestettävä Valon kaupunki -tapahtuma on tänä vuonna 26.-28.9.2019. Suosittu tapahtuma toteutuu mm. oppilaitosten, yritysten, yhdistysten ja eri toimijoiden yhteistyönä. Tapahtumakokonaisuuteen sisältyy noin 50 valoteosta ja valoteemaista oheistapahtumaa. Viime vuonna tapahtuma keräsi yli 109.000 kävijän yleisön.

Valon kaupunki -tapahtuma on Valon kaupunki -hankkeen tunnetuin tapahtuma. Valon kaupunki -tapahtuma on Suomen ainoa kaupunkiympäristön valaistukseen keskittyvä tapahtuma. Tapahtuma järjestetään syksyisin iltojen pimetessä. Tapahtumavuosia ovat olleet 2003, 2004, 2006, 2008 sekä vuosittain 2010-2018. Alkuvuosina tapahtuma kantoi nimeä Valo on Jyväskylässä."
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Jäsennumero *
Your answer
Nimi (avec)
Your answer
Onko avec Keski-Suomen Insinöörit ry:n jäsen? *
Kommentteja / kysymyksiä?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service