7ος Διαγωνισμός Παιδικά Χαμόγελα
Φόρμα συμμετοχής του έβδομου διαγωνισμού. Συμπληρώστε όλα τα πεδία, κάντε like στη σελίδα του blog στο Facebook αλλά και στη σελίδα του παραμυθιού , κάντε like και share στη σχετική ανάρτηση της σελίδας και θα συμμετέχετε στο διαγωνισμό! Διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.!! Ο διαγωνισμός λήγει 15/04/2016 στις 23:59 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 16/04/2016
Οι τρεις αντευχές της Μάρως Παππά
Ονοματεπώνυμο *
Με ελληνικούς χαρακτήρες
Email *
Τόπος διαμονής *
Λίγα λόγια για το παραμύθι και το διαγωνισμό *
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Οι τρεις αντευχές" της συγγραφέως Μάρως Παππά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν τρεις νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org) η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία .
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail θα ακυρώνονται.

Αν κάποιος από τους νικητές δεν επικοινωνήσει μετά την ανακοίνωση μετά από 10 μέρες θα γίνει για το συγκεκριμένο βιβλίου εκ νέου κλήρωση.
Η αποστολή των δώρων θα γίνει από την ίδια την συγγραφέα και για την αποστολή τους θα ενημερωθείτε μέσω mail.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms