Prijava podjetja na akcijo Očistimo Slovenijo 2018
Vaša udeležba lahko pomembno prispeva k uspešnosti akcije, okoljski ozaveščenosti vaših zaposlenih, prav tako pa je to odlična priložnost za druženje in navdih med zaposlenimi.

Da bomo lahko za organizacijsko izvedbo čim bolje poskrbeli, vas prosimo, da izpolnite naslednji obrazec. Obenem vas prosimo, da si preberete pogoje sodelovanja!

Hvala, da ste z nami!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naziv podjetja *
Naslov podjetja *
Vnesite ulico, hišno številko, ime pošte in poštno številko
Kontaktna oseba *
Ime in priimek, funkcija
E-naslov *
E-naslov kontaktne osebe
Telefon *
Telefonska številka kontaktne osebe
Občina, v kateri bi se želeli udeležiti akcije: *
Vnesite ime občine in, če želite, bolj natančno lokacijo. V primeru, da bi se želeli udeležiti akcije na več krajih, zapišite predloge pod več zaporednih številk.
Število zaposlenih: *
Vnesite kar najbolj natančno število zaposlenih, ki se bo udeležilo akcije, za vsako željeno lokacijo (uporabite prej navedene zaporedne številke):
Termin udeležbe: *
Akcija Očistimo Slovenijo 2018, bo potekala v soboto, 15. septembra 2018 dopoldan. Kljub vsemu dopuščamo možnost, da se izjemoma in če bodo okoliščine dovoljevale, izvedejo aktivnosti v tednu pred akcijo. Željen termin zapišite v komentar spodaj.
Za izvedbo bi potrebovali: *
Označite vse možnosti, ki vas zanimajo. Pri naslednjem vprašanju, če je potrebno, dodajte komentar na navedene možnosti.
Required
Dodaten komentar, opomba, želje: *
Zapišite vse, kar bi nam še želeli sporočiti. Ne pozabite zapisati, če je željen termin udeležbe kak drug dan in če imate posebne želje glede opreme.
Strinjamo se s pogoji sodelovanja: *
Prosimo, potrdite!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo Ekologi brez meja. Report Abuse