TALLER DE MANDALES 2023-2024
La realització d'una mandala és una bona eina per a facilitar la concentració, la paciència, activen l'energia positiva i l'atenció, a banda d'afavorir la meditació per elevar el nivell de consciència i l'expansió de la ment. Són també una bona manera d'entrenar la memòria, la creativitat o l'autoestima i la satisfacció personal. Al Casal gaudiràs d'un espai on poder tenir la teva estona de concentració i compartir l´activitat amb altres persones.

Horari: divendres de 17:00 a 19:00 h

*Activitat amb aforament limitat.

Activitat adreçada a persones empadronades a Sant Quirze del Vallès i jubilades, o prejubilades a partir de 55 anys.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM I COGNOMS *
DNI/NIE/PASSAPORT *
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
TELÈFON DE CONTACTE *
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC *
LLEI DE PROTECIÓ DE DADES PERSONALS
*
D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t’informem que les teves dades seran tractades per gestionar les inscripcions al Taller de MANDALES 2023-2024.

El responsable de tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.  Per a més informació pots consultar la política de privacitat en www.santquirzevalles.cat: Ajuntament > Política de privacitat.

Per a accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Report Abuse