Prijava za StartIN Open Pitch Day

Imaš ideju, ali bi voleo da čuješ feedback od stručnjaka koji su već dugo deo preduzetničkog i startap ekosistema? Dvoumiš se da li je tvoja ideja dovoljna dobra, inovativna i tech? Planirš da prijaviš svoj tim za StartIN startap program, ali to još uvek nisi učinio jer smatraš da ne poseduješ dovoljno informacija?

Ukoliko je tvoj odgovor „da“ na barem jedno od pitanja, poseti naš hab 28. avgusta od 18 časova i pitch-uj svoju ideju pred mentorima StartIN programa. Imaćeš 5 minuta da predstaviš svoju ideju kao pojedinac ili ispred tima, tako da se pobrini da pametno iskoristiš vreme!

Mentori koji će ocenjivati tvoju ideju su:
- David Daković
- Ilija Dragišić
- Aleksandar Bibovski

Networking je takođe bitan segment te nemoj propustiti priliku da se povežeš sa bitnim akterima i budućim timovima! Druženje nastavljamo u našoj chill out zoni uz osveženje :)

Ukoliko želiš da predstaviš svoju ideju, da proširiš svoju mrežu kontakata i da saznaš više o StartIN Startup programu, popuni prijavu ispod.

Vidimo se!

Napomena: Ukoliko ćeš koristiti PowerPoint prezentaciju prilikom predstavljanja svoje ideje, molimo te da nam je najkasnije do 27.8. 23:59 pošalješ na mejl info@incentar.org kako bismo sve na vreme pripremili.


O StartIN programu:
StartIN startap program predstavlja sveobuhvatni metodološki pristup razvoju biznisa kreiran od strane In Centra.
Ovaj program za cilj ima da pruži podršku startapima u ranoj fazi razvoja dodeljivanjem individualnog mentora i predavača iz različitih industrija svakom timu.
Program će podržati različite biznis modele koji su zasnovani na tehnološkim inovacijama, digitalnim proizvodima/uslugama kao i blockchain tehnologijama.

Ime i prezime: *
Your answer
Mejl adresa: *
Your answer
Opiši svoju ideju u kratkim crtama: *
Your answer
Ideju ćeš pitchovati: *
Broj članova tima: *
Your answer
Zanimanje: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service