VOLONTER / ČLAN / SARADNIK MPS - PRISTUPNICA-UPITNIK
Mladi poljoprivrednici Srbije (MPS) je nepolitička, neprofitna, nevladina organizacija - udruženje građana,osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva usmerenih na pružanje podrške mladim poljoprivrednicima u svim aspektima poslovanja. Cilj udruženja je uspostavljanje zaokruženog sistema protoka informacija po ugledu na razvijene zemlje. Zaokružen sistem protoka informacija kreće se od najvišeg vrha (Vlada, relevantna Ministarstva, naučno-istraživačke institucije, fakulteti i druge relevantne institucije) preko različitih posrednika (udruženja, asocijacija, savetodavnih i stručnih službi, regionalnih i lokalnih samouprava) do krajnjeg korisnika – poljoprivrednika. Za realizaciju navedenog cilja, neophodno je umrežavanje/povezivanje stručnih lica iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao određeni, relevantni i pouzdani akteri (koji posredno imaju veze sa poljoprivredom i ruralnim razvojom).
S toga, pozivaju se sve zainteresovane strane da se dobrovoljno priključe udruženju i na taj način daju svoj doprinos u unapređenju poljoprovrede i ruralnog razvoja Republike Srbije.

Ukoliko želite da postanete član/saradnik ili pak volonter u udruženju, popunite elektronsku pristupnicu/upitnik, kako bismo sagledali na koji način možete doprineti ostvarivanju ciljeva udruženja. Mi ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati i dogovoriti sve detalje o predstojećoj saradnji.

Kao volonte, član ili stručni saradnik, najpre stičete mogućnost da se dodatno edukujete i stručno usavršavate kroz učešće na stručnim skupovima , seminarima, edukacijama, sajmovima i sl. Takođe, saradnicima koji pokažu stručnost i viši nivo zainteresovanosti za određenu oblast poljoprivrede, pružamo mogućnost i direknog angažovanja uz finansijku nadoknadu u vidu volonterskog dodatka.

Unapred Vam se zahvaljujemo na zainteresovanosti i podršci.
Mladi poljoprivrednici Srbije - MPS
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa prebivališta/boravišta, grad i poštanski broj *
Kontakt telefon *
E-mail *
Stepen obrazovanja *
Required
Vaš najviši nivo završenog obrazovanja / zvanje *
Vaš trenutni status po pitanju obrazovanja *
Vaš trenutni status po pitanju zaposlenja *
Ukratko napišite Vašu biografiju (čime se bavite, Vaša dosadašnja iskustva iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja i/ili iskustva koja posredno imaju veze sa datim sektorom).
Na koji način možete doprineti ostvarivanju ciljeva Udruženja?
Označite jednu ili više oblasti za koje smatrate da ste dovoljno stručni i da možete u okviru istih pružati savete i odgovarati na pitanja poljoprivrednika.
Da li ste u mogućnosti da prisustvujete sednicama, skupštinama i stručnim skupovima udruženja?
Clear selection
Da li ste u mogućnosti da, kada je neophodno, izlazite na teren i uspostavljate direktan kontakt sa poljoprivrednicima?
Clear selection
Da li posedujete vozačku dozvolu?
Clear selection
Ukoliko imate šta da dodate, slobodno izrazite svoje mišljenje.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy