NEXT
Pozdrav!

Ovo je obrazac za prijavu na Split Tech City NEXT konferenciju za buduće generacije koja će se održati u Amfiteatru splitskog Doma mladih u subotu, 25. ožujka, u razdoblju od 10:00 do 14:30.

Molimo te da ispuniš obrazac s traženim podacima. Split Tech City prikuplja ove podatke kao organizator ovog događaja isključivo u svrhu saznanja o broju sudionika koji možemo očekivati, kao i prikupljanja povratnih informacija o profilu i interesima publike. Ovaj obrazac i svi prikupljeni podaci će biti izbrisani po završetku NEXT konferencije.

Hvala ti na suradnji! :)

Za sva pitanja slobodno se obrati na: nikolina@split-techcity.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prijavom na NEXT konferenciju dajete izričitu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo u svrhu organizacije i održavanja konferencije te ih nećemo dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka. Imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate. Ako imate pitanja ili želite ostvariti svoja prava prema GDPR-u, obratite nam se na kontakt email naveden poviše u opisu formulara za prijavu.
*
Potvrđujem da razumijem da je NEXT javan događaj te da dajem privolu da se fotografije i snimke konferencije na kojima ću biti prikazan/a kao dio publike javno objave.
*
Ime i prezime: *
Godina rođenja *
Škola koju pohađaš: *
Koje teme te zanimaju: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Split Tech City. Report Abuse