KURSI ONLINE I MATEMATIKËS - KLASA 1-12
Regjistrohuni në Kursin Online të Matematikës, më i frekuentuari nga nxënësit e Olimpadës Kombëtare, organizuar nga "Udha e shkronjave". Bazat kryhen në faqen e Oksfordit www.myimaths.com. ProblemZgjidhja realizohet në forumet enkas të ndërtuara në Google Classroom. Kursi Online i Matematikës ju ndihmon të ecni përpara, të forconi logjikën sidomos në problema dhe të përgatiteni për olimpiadën XVIII Kombëtare.
Në këtë pagesë, sivjet, për herë të parë do të përfshihen:
1. Regjistrimi në Olimpidën XVIII Kombëtare
2. Testimi psikologjik (standard botëror) 25 pyetje që i plotëson prindi.
3. Pjesëmarrja në forumet online ku jepet ndihma për garat e tjera (gjuhë shqipe, shkencë dhe kompetencë globale)

KURSI KUSHTON 150 EURO
Pagesat bëhen në Bankën Kombëtare Tregtare, llogaria "Udha e shkronjave" 428743025 ose për Kosovën në bankën ProCredit, XK051189003661000105 (llogaria "Udha e shkronjave")
Email address *
Emri Mbiemri i nxënësit *
Your answer
E-maili ku doni të kontaktoheni (shkruaj saktë) *
Your answer
Celulari ku doni të kontaktoheni. *
Your answer
Klasa që po ndiqni në vitin 2017-2018 *
Emri i shkollës *
Your answer
Qyteti *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UDHA E SHKRONJAVE Cambridge International School. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms