2018 szilveszteri síelés, Bukovel
2018. december 28 - 2019. január 1. (péntek-kedd) (kiegészítő lehetőség december 27-i indulással)

Készíts elő egy digitális igazolványképet, mert a síbérletek névre szólók lesznek, saját fényképpel. (a kép 70-80%ában az arcotok legyen rajta világos háttérrel). Nem kell műteremben készített, egy selfie a fal előtt is megteszi. A fájlnév legyen a teljes nevetek.

Email address *
Név: *
úgy add meg, ahogy az utazáshoz használt okmányodban szerepel
Your answer
Telefonszám: *
36202666698
Your answer
Csoportnév vagy jelige, esetleg csoportvezető neve:
Your answer
Kitől, és milyen körből hallottál a szilveszteri túráról?
Your answer
Születési dátum: *
éééé.hh.nn
Your answer
Útlevélszám: *
Your answer
Útlevél lejárata: *
éééé.hh.nn (6 hónapig legalább érvényes legyen)
Your answer
ICE (szükség esetén értesítendő) (barát, rokon, testvér stb.) telefonszáma és neve *
Your answer
Utazás: *
Required
Szállás fajtája: *
Ágyneműhuzat az árban, vendégházakban és hotelekben a törölköző is. A plébánián és a vendégházakban közös fürdőszobák vannak. A kőrösmezői szállások kb. 3-5 perces gyalogos távolságra vannak egymástól és mindegyikben bőséges félpanziót biztosítanak. Az első pályaszállás kb. 700 méterre van a sípályától; a hotel mikrobusszal szállítja a vendégeit reggel és délután. Itt az étkezés nincsen benne az árban, a reggeli kb. 1000 Ft/nap, a vacsora kb. 3000 Ft/nap. A Hotel Bukovel az abszolút pályaszállás igényes új építésű faházakban Bukovel szívében svédasztalos reggelivel. Ezeket idén először szuper jó áron tudjuk foglalni.
Required
Kikkel laknál egy szobában?
Your answer
Biztosításod fajtája: *
A biztosítás megléte kötelező, ami nélkül senki sem vehet részt a sítúrán. Európai Egészségbiztosítási Kártya itt nem érvényes. Bankkártyához tartozó, vagy külön erre az időre kötött biztosításra van szükség. Bankkártyás esetén mindenképpen ellenőrizni kell a kizárásokat (síelés, snowboard, bukósisak hiánya, EUn kívüli ország stb.)
Szeretnél-e Bukovelben bérelni felszerelést? *
C kategória kezdőknek megfelelő, B kategória már mindenkinek. A kategória a legjobb, és legújabb felszerelések. Szett = síléc + sícipő + bot + bukósisak, vagy snowboard + cipő + bukósisak. Ezek a díjak kezelési költséget is tartalmazzák. November 28. után a díjak 40%-al magasabbak.
Szeretnél-e egy nappal többet síelni? Van lehetőség már 27. csütörtökön kiutazni, így négy teljes napot tudsz a síeléssel tölteni. (Elég jelentkező esetén akár a nagy busz is tud csütörtök reggel indulni!) *
Jelentkezel-e síoktatásra, ha igen, milyen szintűre? *
Költsége +9000 Ft. Az oktatás napi 2 órában 3 napon át tart, a csoportok min. 5 fő esetén indulnak.
Ha kérsz oktatást, az elmúlt 8 évben hány napot síeltél, snowboardoztál?
Your answer
Jelentkezésed akkor tudjuk jóváhagyni, ha a kedvezményes, névre szóló síbérlethez szükséges igazolványképet megküldöd az info@skijam.hu címre, BUKOVEL KÉP <TELJES NÉV> tárggyal. (A jelentkezési határidők szempontjából fontos!) *
Jogosult vagy-e valamilyen extra kedvezményre?
Megjegyzés:
Ételérzékenység, nem budapesti felszállás (pl. mezőkövesdi felhajtó), privát síoktatási igény részletesebben, várólista esetén alternatív választásod, ha nem szabadul fel hely, betegség stb.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service