Anmälan Tjejplanet till Tjejmilen 2015
Välkommen att stiga ombord på den årslånga resan "Tjejplanet till Tjejmilen" 2015! Detta är en bindande anmälan och så snart vi har registrerat dig så kommer du att få en bekräftelse via mail att du har en plats på din valda ort. Då kommer du också att få mer information om hur första betalningen går till och detaljer kring våra kommande träffar. Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Anna på anna@wellivate.se eller ringa till morbil 0733-602697
Ort för avresa *
Tjejplanet till Tjejmilen finns på flera platser i Sverige och du kommer att bjudas in till våra gemensamma träffar på den/de orter som ligger närmast din valda ort för avresa. Vi samarbetar med Sverigeflyg och finns lokalt nära deras avreseorter.
Required
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Födelsedatum (åå-mm-dd) *
Your answer
Gatuadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postort *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Telefonnummer / Mobilnummer
Your answer
Eventuell Klubbtillhörighet
Your answer
Bekräfta att det är OK att vi anmäler dig under Wellivate.
Det innebär inget åtagande, men ni kommer alla bli anmälda som Wellivate och bli indelade i kvartetter som senare kan delta i Tjejmilens utlottningar och tävlingar.
Anmälan till Tjejmilen
I paketet ingår anmälan till loppet Tjejmilen - Fun run. Det finns möjlighet att anmäla tidtagning till en extra kostnad av 60 kr. Lämnar du inget val här kommer du med automatik anmälas i klassen Fun Run.
Eventuella meriter från andra lopp
Om du har sprungit Tjejmilen eller andra lopp tidigare så får du gärna ange detta här. Det kan påverka vilken startgrupp du placeras i på dagen för Tjejmilen. Ange i så fall, År, lopp, tid och ev. placering.
Your answer
Storlek på T-shirt
Önskemål om rumskamrat på hotellet
I paketet ingår del i dubbelrum. Notera gärna om du har önskemål om rumskamrat under vår vistelse i Stockholm eller om du önskar uppgradera till enkelrum mot ett tillägg av 1320 kr.
Your answer
Ange om det finns allergier eller annan information som flyg, hotell eller loppets arrangör behöver veta.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service