Nederland Circulair! - Best Practice
Welkom op het best practice formulier van Nederland Circulair! Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij jouw initiatief bekijken en beoordelen. Mocht jouw initiatief geschikt zijn voor publicatie op bestpractices.circulairondernemen.nl zullen wij een case opstellen, aan je voorleggen en bij akkoord online publiceren en over communiceren!

We zijn op zoek naar voorbeelden van circulaire producten die door Nederlandse bedrijven zijn ontwikkeld, en die vernieuwend zijn op het vlak van product (b.v. modulair of circulair design), technologie (b.v. biobased of recycled grondstof) of business model (b.v. abonnement of lease). Bij voorkeur zijn de producten/ diensten al verkrijgbaar of in ieder geval klaar voor marktintroductie.

Valt jouw case niet onder deze omschrijving omdat je bijvoorbeeld advies levert over circulaire economie of onderzoek doet op dit vlak? Dan kun je zelf je case aandragen als uitdaging of oplossing of je kunt een publicatie toevoegen aan de bibliotheek. Registreer je als lid van het platform Nederland Circulair op circulairondernemen.nl en ga aan de slag.
Wat is de titel van de best practice? (max 50 tekens) *
Wat is de naam van het bedrijf achter de best practice? *
Waarom is jouw project / initiatief een best practice binnen de circulaire economie?
De best practice kaart op circulairondernemen.nl
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy