Fakultációválasztás 2021. - 11.TanDem
Kedves Tanulónk!
A kérdőív kitöltésével a 12. évfolyamon választható tantárgyakra jelentkezel. Figyelmesen olvasd el a következőket!

- Az emelt óraszámú angol nyelvi órákkal együtt mindenkinek heti 33 alapórája lesz, de a választott tantárgyakkal együtt legalább heti 35 órájának kell lennie. Tehát 2 óra választása kötelező.

- Minden, nem tagozati tárgyból tett előrehozott érettségi 2 órával csökkenti a kötelező választás óraszámát!

Azaz:
Amennyiben már megszerezted, vagy az ősz végéig megszerzed az előrehozott érettségit valamely, nem angol nyelvi tantárgyból, akkor akkor nem kell tantárgyat választanod. (Az előrehozott érettségi tantárgyát heti két órával beleszámolhatod a választott óráid közé.)
Ha angol nyelvből szereztél előrehozott érettségit, 2 órát kell választanod. (Az angol nyelv óraszámát számold be az alapóráid közé. (így neked is 33 órád lesz, függetlenül attól, hogy nem fogsz bejárni ezekre az órákra).


A fakultációs sávok óráit az előzetes igényfelmérés alapján válogattuk össze. Fontos szempont volt, hogy minél több tanulónk választását teljesíteni tudjuk, de emellett arra is figyelnünk kellett, hogy órarendileg megvalósítható legyen. Ha egy órát csak ütközéssel tudtunk sávba helyezni, akkor azt a szempontot követtük, hogy a továbbtanulásnál előforduló tantárgypárok együtt választhatóak legyenek.

Ha azon kevesek közé tartozol, akiknek a tervezett fakultációi egy sávba kerültek, akkor
1.) Válassz most így, ezeknek a sávoknak megfelelően.
2.) A Megjegyzés mezőben jelezheted, hogy mit szerettél volna. Ha órarendi változás miatt módosítani kell az órák helyét, megpróbáljuk ezt figyelembe venni.

Ha nem vagy még nagykorú, a szüleidnek/gondviselődnek is jóvá kell hagynia a tantárgyválasztásodat. Kérd meg őt, hogy együtt töltsétek ki az űrlapot! A járványhelyzet miatt ők csak utólag fogják hitelesíteni /aláírni jelentkezésedet.

A megadott e-mail címre másolatot kapsz a válaszaidról.
Email *
Teljes neved: *
Betöltötted már a 18. életévedet? *
Amennyiben nem vagy nagykorú, a gondviselőd neve, akivel egyeztetve az űrlapot kitöltöd:
Van már előrehozott érettségid? Ha igen, írd ide, hogy mely tantárgy(ak)ból:
Ősszel fogsz előrehozott érettségit tenni? Ha igen, írd ide, hogy mely tantárgy(ak)ból:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy