Reünie Usva
Op 8 februari gaat het lustrumjaar van Usva van start! Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan zal er op voorgenoemde datum een reünie in het Usva-gebouw plaatsvinden. Later op de dag wordt er ook op een externe locatie een feest georganiseerd waar u van harte welkom bent.

De aanvangstijden van de reünie en het feest zijn als volgt:

Reünie: Vanaf 19:00
Feest: Vanaf 23:00

Vanaf 19:00 is tevens de bar open en zullen er voldoende hapjes rond worden gebracht. Tijdens de reünie kunt u door het hele gebouw vrij rondlopen. In verscheidene ruimtes zijn activiteiten georganiseerd waar u bijvoorbeeld kunt kijken naar de Usva-band of kunt mee doen aan een dansworkshop.
Meer informatie over de invulling van de reünie en het feest zal later op de website en onze andere social media bekend gemaakt worden.

Naam *
Your answer
Email *
Your answer
Uw rol bij Usva *
Required
Jaren van werkzaamheid
Your answer
Als u nog in contact bent met oud-bestuursgenoten of medewerkers kent die interesse zouden hebben in deze reünie, zou u dan zo vriendelijk willen zijn hen op de hoogte te brengen en te wijzen op de oproep op de website?

Mocht u leuke foto's/filmpjes hebben die van meerwaarde kunnen zijn tijdens de reünie en leuk zijn om met anderen te delen, kunt u deze opsturen naar usva.sc@rug.nl

Alvast hartelijk bedankt en tot bij de reünie!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Groningen. Report Abuse - Terms of Service