Wereldrun 2019 - ren voor het goede doel
Doe jij mee aan de 1e editie van de Wereldrun? Een sportieve tocht van 5 of 12 kilometer in de omgeving van de Reeuwijkse Plassen. Een prachtig parcours in een rustige omgeving. Met jouw deelname haal je geld op voor twee goede doelen.

Let op: als jij je hier hebt ingeschreven is het de bedoeling dat je nog een pagina aanmaakt om geld in te zamelen. Vraag bijvoorbeeld familie, vrienden en kennissen of zij je willen sponsoren. Hierover ontvang je nog bericht.

Met dit formulier schrijf jij jezelf in voor de Wereldrun op vrijdag 21 juni 2019! Vragen? Stel deze per mail: wereldrun@outlook.com.

Drie routes

5 kilometer run
We starten om 19:45 uur bij het Reeuwijkse Hout, omgeving surfplas. Startnummers zijn vanaf 18:45 uur verkrijgbaar. Je betaalt 10,- inschrijfgeld, dit is bestemd voor het goede doel. Deelname vanaf 12 jaar of ouder.

12 kilometer run
We starten om 19:30 uur bij het Reeuwijkse Hout, omgeving surfplas. Startnummers zijn vanaf 18:45 uur verkrijgbaar. Je betaalt 15,- inschrijfgeld, dit is bestemd voor het goede doel. Deelname vanaf 18 jaar of ouder.

9 kilometer wandeling
We starten om 14:00 uur bij het Reeuwijkse Hout, omgeving surfplas. Je betaalt 12,50 inschrijfgeld, dit is bestemd voor het goede doel. Deelname is voor alle leeftijden. Bij deze wandeling kun je geen prijzen winnen.

Ik doe mee aan de Wereldrun voor het goede doel op 21 juni 2019. *
Required
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service