Liity Suomen sarjakuvaseuraan
Liittymällä Suomen sarjakuvaseuran jäseneksi saat Sarjainfo-lehden toimitettuna kotiisi neljä kertaa vuodessa. Lehti on maan ainoa alan yleislehti. Lisäksi saat jäsenenä alennuksia Sarjakuvakeskuksen kursseille ja muihin tapahtumiin sekä alennuksia yhteistyökumppanien tuotteista. Tuet myös sarjakuva-alan toimintamahdollisuuksien eteen tehtävää tärkeää työtä.

Liittymislahjana voit valita sarjakuva-albumin tai vaihtoehtoisesti kolme vanhaa Sarjainfon numeroa. Toiveet numeroista voit esittää Muuta-kentässä. Kaikkia numeroita ei ole saatavilla.

HUOM.! Täytäthän kaikki lomakkeen kentät oikein.Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi lähettääksemme jäsenmaksulaskun pdf:nä siihen. Puhelinnumeron tarvitsemme lähettääksemme liittymislahjasi postitse. Liittymislomakkeita käsittelemme pari kertaa viikossa. Lasku ei siis saavu sähköpostiisi välittömästi lomakkeen lähettämisen jälkeen!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Tietosuoja *
Olen lukenut tietosuojatekstin
Tietoturvasta: keräämme tietoja vain sarjakuvaseuran jäsenyyttä, lehden postitusta ja laskutusta varten. Eronneiden jäsenten tiedot tuhotaan kohtuullisen ajan kuluessa. Kaikkia tietoja säilytetään turvallisesti ja niihin on pääsy vain sarjakuvaseuran erikseen valtuuttamilla henkilöillä. Vapaaehtoisesti voi samalla myös liittyä muutaman kerran vuodessa lähetettävän sähköpostiuutiskirjeen listalle, josta pääsee halutessaan helposti pois. Emme tee profiloitua markkinointia tietojen perusteella. Lisätietoa: http://sarjakuvaseura.fi/fi/suomen-sarjakuvaseura-ry/tietosuojaseloste
Jäsenyys *
Nimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Liittymislahja
Clear selection
Muuta
Haluatko sarjakuvaseuran ja Sarjakuvakeskuksen uutiskirjelistalle?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy