Interesseformulier Tiny Housing Twente
Beste geïnteresseerde in Tiny Housing Twente,

Met dit formulier willen we meer leren over jouw verwachtingen, motivatie en mogelijkheden met betrekking tot het wonen in een Tiny House in Twente.

We gebruiken deze informatie om één of meerdere groepen te vormen die een Tiny Housing community in Twente gaan vormen. Deze groepen gaan met een gemeente in gesprek over de realisatie van hun Tiny House wijk. Elke community maakt zelf alle nodige en relevante keuzes met betrekking tot bijvoorbeeld economische, ecologische en community aspecten.

Tiny Housing Twente ondersteunt en stuurt waar nodig de groepen in dit proces. Het kan zijn dat wij later in het proces de rol van bouwer, corporatie of beheerder op ons nemen. Daar nemen we later in samenspraak met de groepen een besluit over.

We zien het ingevulde formulier graag tegemoet. Je ontvangt dan onze mailings met projectinformatie.

Met vriendelijke groet namens het team van Tiny Housing Twente.

Je verleent de Stichting Tiny Housing Twente te Enschede hierbij, tot wederopzegging, toestemming om jouw ingevulde gegevens te gebruiken voor informatievoorziening, zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten, waarin je interesse hebt getoond door de vragenlijst in te vullen. De ingevulde gegevens worden conform onze privacy policy gebruikt. Deze kun je vinden op onze website.
Email address *
Telefoonnummer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy