DECIDIM QUINA GELIDA VOLEM
Gelida per la República – Primàries Catalunya neix amb la voluntat de retornar la política municipal a la gent, a la gent que viu a Gelida, és per això que som una llista sorgida d’unes votacions obertes a tothom. Volem una democràcia participativa, on tothom hi pugui dir la seva.
Davant les dificultats del moment per la repressió de l’Estat espanyol i la renúncia, almenys temporal, per part dels partits del Govern, de fer efectiva la República catalana i, per tant la independència, la societat civil hem pres consciència i hem començat a incidir en el territori des de l’àmbit local.
Aquestes darreres setmanes hem estat treballant el programa electoral. Hem creat quatre àrees de treball: ON VIVIM, COM VIVIM, COM HO VIVIM, AMB QUÈ VIVIM i hem fet reunions obertes per analitzar i debatre les propostes aportades per tothom.
Ara ha arribat el moment de posar en consideració aquestes propostes a les persones que vulguin opinar, compromesos amb la democràcia participativa que defensem.
MARCA EN CADA UNA DE LES ÀREES les SIS propostes que més t’interessin, les que consideris més útils per a tu, per als teus i per a tots/es. Al final de cada àrea, pots escriure la teva pròpia proposta i la incorporarem al programa electoral en cas que sigui compartida per altres persones.
El programa per una Gelida millor, per una Gelida de tots/es i fet entre totes és a les teves mans.

IMPORTANT: No t'oblidis de clicar "ENVIA" al final de l'enquesta

Juntes ho farem possible!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service