Funderar du på att testa basket? Gör en intresseanmälan till OBBK säsongen 2024/25!
Oskarshamns Basketbollklubb (OBBK) har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Enda upp till årskurs nio (födda 2009) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Är du äldre går det bra att skicka e-post till kansli@obbk.se så kollar vi om det är läge att spela med damlaget eller herrlaget.

Våra lag börjar säsongen lite olika men gemensamt för alla är att vi börjar på hösterterminen och avslutar under vårterminen. De (äldre) lagen som spelar matcher gör det främst från oktober tom mars så det går bra att kombinera basket med t ex fotboll.

För att se aktuella träningstider så besök www.obbk.se och välj 'Träningstider' så ser du alltid uppdaterade tider (när de blivit klara). HÖSTENS TRÄNINGSTIDER KOMMER I AUGUSTI.

I vår yngsta grupp Lekbasket för födda 2020, 2019 och 2018 brukar det vara med föräldrar då barnen är så små så där var vi satt en begränsning på max 30 och och max en förälder per barn. I övriga lag brukar vi ta emot alla som vill vara med

Det är gratis att prova på upp till fem gånger och sen så är medlemsavgiften 250:- för hela säsongen fram till och med våren. För äldre lagen som spelar matcher har vi en lagavgift för hösten respektive hösten på 150:- (födda 2016 till 2013) och 250:- (födda 2012 till 2008).

Vill du anmäla ditt barn till OBBKs verksamhet så gör du det via detta Google formulär.

Ps. Vi kommer att kontakta er via en av våra e-postadresser kansli@obbk.se eller no_reply@utskick.sportadmin.se men det finns risk för att den hamnar i er skräppost, så kolla detta eller lägg till dem som betrodda e-postadresser. Ds./24
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy