ACTE DE CLOENDA DEL 75è ANIVERSARI
El setembre de 2015 vam començar els actes de celebració del 75è aniversari de l'Escola. Un any després us convidem a acompanyar-nos a l'acte de cloenda previst per al divendres 16 de setembre de 2016. Serà el moment de reunir-nos pares, mestres, antics alumnes, antics mestres, i tots aquells que hagin tingut o tenen relació amb la nostra escola per tal de compartir una nit de celebració i retrobaments. Atenent les característiques de l'acte i l'horari, s'ha previst que hi puguin assistir els alumnes a partir dels 14 anys d'edat o que els compleixin enguany.

La convocatòria és al restaurant Mas Corts a 2/4 de nou del vespre. Hi haurà un sopar a base de pica-pica a l'aire lliure, a peu dret (hi haurà cadires i taules de suport per a qui ho necessiti), amb servei de cambrers. Un cop finalitzat el piscolabis, es podrà visualitzar els diferents vídeos preparats per a l’ocasió.

El cost per persona és de 35 euros (IVA inclòs). En el link podeu consultar el menú complet.
Per tal de poder fer les previsions corresponents és imprescindible fer la inscripció i el pagament per avançat fent un ingrés al compte ES84 2100 0442 9402 0047 6500.
IMPORTANT: a l'apartat "Concepte", indiqueu CLOENDA75, el nom i cognoms de qui fa la transferència, i el nombre de persones que inscriu. Exemple: CLOENDA75-CAROLINA FERRER SOLER-2 persones

La data límit per a les inscripcions és el 8 de setembre de 2016. Per limitació de l'aforament, les reserves es faran per estricte ordre de recepció de la transferència.

Us hi esperem per posar la cirereta final a un any molt especial per a la nostra escola!!!

Link menú: https://goo.gl/pVWK2q

Nom i cognoms de qui fa la inscripció
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Nombre d'acompanyants
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Minguella Escola Catalana. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms