Prijavni obrazac - trening za EAThink kofacilitatore radionica globalnog obrazovanja u školama
Prijavni obrazac namijenjen je prijavi kandidata za sudjelovanje u edukativnom programu za EAThink kofacilitatore radionica globanog obrazovanja u školama koje sudjleuju na projektu EAThink - Jedi lokalno, misli globalno.
Informacijama u prijavnici a naročito opisom svoje motivacije za sudjelovanje pomažeš nam procijeniti razinu interesa i predanost za sudjelovanje u ovom edukativnom programu kao i koliko možeš sudjelovati u praktičnom dijelu (radionicama u školama).
Napomena: radionice u školama održat će se uglavnom u jutarnjim satima. S volonterima koji će sudjelovati u radionicama potpisat će se ugovor o volontiranju s Udrugom Žmergo.

Prijave za edukaciju vrše se isključivo putem ove online prijavnice zaključno s 20.01.2016. Odabrani kandidati (njih do 15) mailom će primiti potvrdu kao i program edukacije.

Projekt financira Europska unija (u okviru EuropeAid/134863/C/ACT/MULTI – Raising public awareness of development issues and promoting development education in the European Union), a sufinancira Ured za udruge Vlade RH.
NAZIV PROJEKTA: “EAThink2015. Global Learning for Change in EYD2015 and Beyond: European Youth Engagement from School Gardens to Sustainable Food Systems” - Globalno učenje za promjene u EGR2015 i nakon: Europski angažman mladih od školskih vrtova do održivih prehrambenih sustava. DCI-NSAED/2014/349-033

Ime i prezime *
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
Mjesto prebivališta *
Your answer
E-mail *
Your answer
Broj mobitela *
Your answer
Status *
Iskustvo u volontiranju: *
Kratko opiši svoju motivaciju za sudjelovanjem: *
Your answer
Navedi mogućnost sudjelovanja u praktičnom dijelu (kofacilitacija radionica u školama) *
Eventualne prepreke sudjelovanja u radionicama u školama *
(npr. ne mogu u jutarnjim satima, mogu samo vikendom i sl.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service