Cicle de xerrades de fotografia. Divendres 21 d'Octubre, Xerrada. Dissabte 22 d'Octubre, Excursió fotogràfica al Montseny. Divendres 28 d'Octubre cerrada final i edición.
Com fer millors fotos de muntanya i natura.

Quan anem a la muntanya a fer activitats gairebé tots fem fotos, de paisatges, flors, gent, neu, muntanyes, etc., amb una càmera bona o amb el mòbil.
A vegades ens quedem bé i d'altres no tant, moltes es poden millorar.

El proper divendres dia 21 d’octubre de 2016 a Can Massallera a les 20h, en Pere Soy de l’AFOBOI
farà una xerrada d’introducció a la fotografia digital bàsica aplicada al paisatge.

El dissabte dia 22 i per tal de posar en pràctica la teoria del divendres sortirem a la
muntanya, al Montseny i al turó del Morou, esperant que els arbres ja tinguin els
colors preciosos de la tardor.
La xerrada i l'excursió pràctica ens ajudarà a fer millors fotos, a partir d'unes nocions bàsiques de fotografia: l'enquadrament, la composició, la llum, el paisatge, el macro, etc.
El Pere ens iniciarà i ens ensenyarà conceptes a tenir en compte al moment de fer fotos.

Divendres dia 21 d'octubre de 20.00 a 22.00 Xerrada iniciació fotografia.
Dissabte 22 d'octubre Excursió al Montseny a fer fotos.
Divendres 28 d'octubre de 20.00 a 22.00 Edició de les fotos que es van fer al Montseny.

Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.
El Dissabte 22 es farà una sortida al Montseny per posar en pràctica l'aprés a les xerrades. Activitat adreçada a les persones que hagin participat de la xerrada de fotografia, per tant totes les persones que estiguin en aquest cas però que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.

Vocals Pere Soy i Lluís Vidal.

NOM *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service